Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kisfaludy György fizikusról...

Kisfaludy György fizikusról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szoktam nézni az előadásait és kicsit szkeptikusan fogadom bizonyos elméleteit. Gyakran van ott szó olimpiákon résztvevő idegenekről és sportcsarnok méretű lebegő űrhajókról is amit állítólag ő személyesen is látott és le is filmezett. Valamint a találmányával, a gravitációs távcsővel kapcsolatban is kissé szkeptikus vagyok, mert a működési elvét nem igazán ismertette még vagy legalábbis én nem tudok róla.

2016. febr. 27. 15:39
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
100%
Én 4 évig dolgoztam egy munkahelyen vele. Beképzelt suttyó hazudozó. Pénzért löki a süket dumáit és kamuegyházból élt mert dolgozni képtelen, Nudlinak becézték, senki sem vette komolyan a Számalk szervizben a 80-as években
2018. júl. 6. 23:24
 32/41 anonim ***** válasza:
76%

Kisaludy azt állítja 25 évig tanított földönkívüli egyetemen ! ! !

Az idegenek vitték el, hogy tanítsa őket, majd hozták vissza 2 nappal az elvitele elé. Régen az ufómagazinban hírdette az időfizika kurzusait magas áron. Már csak heti egy előadást tart jelképes összegért, mert senki sem jelentkezett a drága időfizikai tanfolyamára.

A hullámoknak pedig van forrásuk. Maguk az elektromágneses mező forrásai konkrétan az elektromosé az elektromos töltés, pl az elektron div D=4 pi* ró vagyis az elektromos mező forrása a töltés.

2018. júl. 7. 16:30
 33/41 anonim ***** válasza:
92%
Inkább Dávid Gyula fizikus előadásait hallgasd. Azok ėrdekesebbek, illetve valósak. Nem este megálmodott baromságok
2018. aug. 30. 17:08
 34/41 anonim válasza:
100%
Hatalmas hantazsák! 4 évig dolgoztam anno vele egy osztályom a SzÁMALK kisgépes szervizben, mindenki kiröhögte! Hazudós és Nudli volt a beceneve! Zsenge volt a szaktudása, hantázással pótolta.
2018. szept. 9. 22:58
 35/41 anonim ***** válasza:
28: Ilyen kamu életrajzot! 1,5 előadás naponta húsz évig.
2022. szept. 23. 13:46
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
33, dgy előadásai is egy hülyeség
2022. szept. 30. 18:37
 37/41 anonim ***** válasza:
81%

Mondod te ezt fizikáról való tudás nélkül, mi, nagyokos?

Dgy rengeteget dolgozik és tesz azért, hogy a fizikus szakon az oktatási színvonal magas legyen. Tette ezt 25 éve is, amikor én jártam oda, és teszi ma is, már 70 évesen, de ugyanolyan fiatalos lendülettel.

2022. okt. 5. 09:13
 38/41 anonim ***** válasza:
89%

Vannak emberek, akiket lehet, hogy soha nem fogok megérteni és ezekből az emberekből egyre több van.

Ezek az emberek inkább hisznek valakik fantáziavilágának, mint a tudománynak, vagy a tényeknek. Ők azok, akik révén még a 21. században is népszerűek a sarlatánok és miattuk választanak meg kártékony pártokat újra és újra, hogy vezessék az országot. Már nem a józan ész korát éljük, hanem visszakerültünk a hiedelmek és a néphülyítés korszakába. Mert egy Kisfaludyhoz hasonló mesélő sem lenne népszerű, ha nem lennének olyan emberek, akik vevők a meséire. Mint ahogy egy kormányt sem választanának meg, amelyik folyamatosan hazudik, ha nem ezeket a hazugságokat akarnák.

Az emberek sajnos az érdekes és izgalmas, a fülüknek kedves hazugságokat és azok közlőit választják, a valósággal szemben. Nem egyszerűen manipulálhatóak, hanem akarják, hogy manipulálják őket. Ezek az emberek nem akarnak szembenézni a valósággal?

2022. okt. 6. 02:39
 39/41 anonim válasza:
16%
a bevásárló kocsival miért húzol egy láncdarabot? Láttál már göbvillámot, mert én igen és feketére perzselte a lakás bútorait és az ajtófélfákat. A levegő a víz tele van szabad elektronnal és azt valahogy meglehetne összegyűjteni, Teslának sikerült is, akinek ez sikerül az miért hülye? A föld és a levegőben lévő tekercs között pl. fel lehet tölteni egy kondenzátort, szikrázva kisüthető, akkor ez micsoda?
2023. máj. 12. 19:25
 40/41 anonim válasza:
44%
Volt egy matektanárom, aki a legmagasabb polcra helyezte a tudományát. Egy beszélgetés kapcsán kijelentette: matematikával mindent le lehet írni ami létezik, ezért a tudományok koronája, mert mindent lehet bizonyítani vele.Én szkeptikusan annyit mondtam, hogy elfogadom a tézisét, ha a szeretet, gyűlölet és az anomáliák matematikai képletét levezeti. Kivágott, mint azt a bizonyos macskát...! Utána rettegnem kellet minden évben, hogy ne húzzon meg! Biztos igaza volt. -Itt is azt látom, hogy sok a nagy arc, bizonyítás nélkül, mert a papír, 4 év édeskevés. Akkor lennének hitelesek, ha tényekkel cáfolnák, vagy megkeresnék Kisfaludy Györgyöt és ütköztetnék álláspontjaikat, mert vele lehet beszélgetni!
2023. aug. 17. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!