Hisztek az angyalokban? Történt már valakivel olyan eset, amire azt hiszi hogy biztos angyalok segítették, jelen voltak az angyalok stb? Elmesélnétek az ilyesmi élményeiteket?
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 20:36
1/7 anonim válasza:
Én hiszek bennük, de nem kedvelem őket, sem a másik oldalt, mert mindegyik arra alapoz, hogy ki jó és ki rossz, de szerintem ez nem ennyire egyszerű, mert az ember egyszerre lehet mindkettő. Egyszer bent voltam a kórházban és előttem nyomtak el egy lányt éppen a sürgőségi felé. Gondolom azutolsókat rúgta, mert láttam körülötte azt a ködszerű energiát, ami általában azokat kíséri, akiket megérintett a halál vagy közel állnak hozzá. Ekkor láttam meg azt az árnykszerű alakot. Gondolom ők kísérik az embereket a másvilágra is, és bizonyára ők lehetnek azok a bizonyos őrangyalkák is.
2/7 anonim válasza:
Szerintem többféle angyal létezik, és nem éppen szárnyas angyalkák, hanem hasonlók a szinbiótákhoz, szimbiózisban élnek az élőkkel, csak éppen őket az energia vonzza. Gondolom a létezésünk kölcsönösen függ egymástól. Aki pedig halálán van, vagy közel áll a halálhoz annak a lelke automatikusan leválasztódik a testről és egy másikra csatlakozik, amit aztán követ az angyala, mint egy árnyék.
3/7 anonim válasza:
#1 szerintem inkább beteghordókat láttál.
4/7 anonim válasza:
Hiszek.
Sokszor segítenek. Sokszor mesélnek nekem dolgokat, hogy fel tudjak készülni rá.
Ezt csak utólag értettem meg, hogy tőlük kapom az információt.
5/7 anonim válasza:
Én is hiszek bennük viszont a vallás tanárnőm utolsó órán mondott valamit ami igenis elgondolkodtatott. Azt mondta (és szerintem igaza van), hogy nem csak azok a szárnyas, mennybéli angyalok vannak hanem az emberek is lehetnek angyalok. Vagyis, hogy annak ellenére, hogy emberek vagyunk, más embereknek lehetünk az angyalai és ők is lehetnek a mi angyalaink. Tudom ez egy kicsit így zavaros, de remélem valamennyire érthető...
7/7 anonim válasza:
hát velem pl. már sokszor volt h valamilyen baleset éppen elkerült... Megúsztam kisebb sérülésekkel és úgy éreztem hogy ebben valaki keze benne van.... én abban hiszek hogy mindenkinek van őrangyala aki vigyáz rá...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!