12/28 Missi_Key válasza:
de vajon a szellemek.....azok látják a macskákat?
13/28 anonim válasza:
Az utóbbi egy nagyon fontos kérdés.
Szerintem a nem csak a macskák látják, ha látják. A szellemek meg nyilván látják. Ha vannak
14/28 anonim válasza:
Nem kizárt. Az én macskám is tud néha rémült ábrázatot vágni, ijesztő szemeket mereszteni.
Ilyenkor igyekszem nyugtatólag hatni rá és ezt ő átveszi tőlem. Nem lehetséges véletlenül, hogy a Te félelmeidet tükrözi vissza a házikedvenced?
Az állatok is éppolyan érzékeny élőlények, mint a pici gyerekek - átveszik az őket körülvevő környezet ingereit.
16/28 anonim válasza:
de akkor már a hangyák is, nem?
17/28 Viku2003 válasza:
Igen és minden állat is látja őket. Ahogyan a kisbabák is csak nem emlékeznek rá
18/28 anonim válasza:
Honnan veszed hogy a kisbabák látják ha nem emlékeznek rá és az állatok is ha nem tudják elmondani? Képzeled?
19/28 anonim válasza:
Értem, hogy a köztudatban ez van, de ha végiggondoljuk logikusan, akkor nincs okunk azt feltételezni, hogy az állatok látják a szellemvilágot. Igazából nekem volt már pár macskám, de még egy földrengést is átaludt az egyik, nemhogy szellemeket lásson. Az állatok szeme ugyanúgy csak a fizikai világot látja, mint az emberé. Az elméje pedig nagyon kevés állatnak alkalmas arra, hogy feldolgozza a szellemek jelenlétét. Az erős jelenlétet, ártó szándékot érzik, mert az nem függ a fejlett elmétől, sokkal egyszerűbb, de ez még nem látás. Ezt minden élőlény érzi.
20/28 anonim válasza:
Én egy macska vagyok, és látok szellemeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!