A macskák látják a szellemeket. Van ebben igazság?
Én ezt így hallottam. Nem tudom, hogy igaz-e.
Mindenesetre a macskám sokat ül a tükör előtt, csak bambul előre, és csak néz a tükörbe, és van, hogymozgatja a fülét. De képes 10-20 percig mozdulatlanul maradni, és bámulni a tükröt.
Néha meg összerezzen, lesunnya a fülét, és bámul tovább.
Bocs, hogy válaszban, még 1 kérdés...
DE MINEK JÖN IDE OLYAN, AKI HITETLEN, ÉS NEM ÉRDEKLI AZ ILYESMI???-húzz el, a kérdezőt sem érdekli szerintem a te kicsinyes viselkedésed, szánalmas vagy...
Én ebbe a macska dologba 65%-nál tartok...elmondom miért.
Elösször is a tükör: A tükröt azért is nézheti mozdulatlanul mert végül is saját magát látja benne.(fura neki)
Másodszor: A plafont bámulhatja azért is mert esetleg egy bogár,rovar van ott,ugyan is a macskáknak ijen téren nagyon jó a látása.
Harmadszor: Valamennyire még is csak hiszek a dologba hiába van mindenre logikus válasz ugyan is pár éve mikor még a szüleimmel laktam a családi házban volt egy macskánk (kismacska volt, csak úgy beszegődött hozzánk) és mikor elösszőr beengedtük a lakásba még eléggé félt (ez egyértelmű, hiszen új volt neki az egész)de mikor már megszokta elindult a felfedező útjára.Nagyon szelid macska volt mindig ott volt ahol az emberek.Na pont ezért volt fura a dolog ami történt, ugyan is télleg mindig ott volt ahol az emberek ha meg nem volt otthon senki akkor csak a kosarába aludt.Na de szóval 1nap mikor mentem haza nem találtam sehol a macskát.Felmentem az emeletre (emeletes házunk volt) és ott volt a macska a szobámba és állt a falnál és dorombolt.Az érdekes ebben az hogy egyébként én régebben mikor még kissrác voltam hallottam hangokat abban a szobába meg ilyesmiket csak ahogy felnőttem már nem hittem nagyon a szellemekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!