A macskák tényleg látják a szellemeket?
o.O"
Na tehát: Bebizonyították hogy a macskáknak érzékeny a szeme, és egy porszemre is odafigyelnek, ebből adódóan jön az a "titokzatos" nézelődésük!
Gondolj bele ha minden szellemet látnának, nézzük csak hány ember halt már meg a földön, NAGYON NAGYON SOK! Vedd úgy hogy a föld az tömör szellemekből állnak, akkor a macskák meg is bolondulnának!
Meg!!! A macskák látják a (bocsának nem pontosan tudom) Hőhullámokat?? És arra szoktak odafigyelni!
Igaz egyszer régebben, nekem is volt macskám, és mindha valaki után ment volna, olyan figyelmesen tekintgatatt fel miközbe sétált "mellette" kb olyan magasra nézett mint egy átlag ember szeme ahol van... de ez lehetett akár egy hullám...
Én borzalmas szkeptikus vagyok.
De ennek ellenére történt egyszer, hogy este kint ültem a teraszon, sírtam mint az állat, mivel akkor halt meg édesapám 2 hónapja. A cicám leült elém, és nézett mellém fölfelé meredten.
Ciccegtem neki, csettintgettem, de egyszerűen csak bámulta azt a pontot, csak akkor figyelt rám, mikor megböktem, hogy "hééé hahóóó" Akkor arrébb ment és folytatta a bámulást ugyanazon a ponton.
Ez az eset érdekes volt, de én akkor sem hiszek benne.
Viszont tényleg az sincs bebizonyítva, hogy látják, de az sem, hogy nem. Szóval ez a szellem téma a macskáktól függetlenül is mindig vitatéma lesz. Mindenkinek van, és lesz is egy álláspontja, és az ellenkezőjéről sem az egyik fél, sem a másik fél nem tud meggyőzni senkit!
23l
Amióta meghalt végre az alkesz szomszédom, a macskám feltűnően sokat bámulja azt a falat, amelyik az öreg lakása felőli oldalon van.
Ha esetleg mégis léteznének szellemek, remélem a vén gec1 nem fog visszajárni kisérteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!