A macskák tényleg látják a szellemeket?
1 csak a macska tudja mert elvileg ő látja.:D uh sztem kérdezz meg egy macskát.
amugy meg vannak-e szellemek egyátalán?
az igazságot nem tudom csak az egyéni véleményemet tudom mondani. Szerintem látják. Vagy legalábbis én abban hiszek ebben,illetve hogy a rossz szellemek félnek tőlük.
A macskák nagyon titokzatos lények.
Na akkor nézzük meg macskaszemmel a dolgot :))
Miau...u...u...u... O... O... ÓÓÓÓ!!!!! Egy szellem!!!
:)))
Viccet félretéve: ha vannak bármilyen nem látható lények, akkor az embernél "primitívebb", a természettől kevésbé eltávolodott lények, mint pl. a macskák valószínűleg jobban érzékelnek ilyeneket, hiszen a természettel "együtt lélegeznek", a természettel harmóniában élnek, ahogy nekünk is kéne. Szerintem nincs különbség a macskák és más állatok között e szempontból, de ki tudja... A népi hiedelem mindenféle furcsa dolgot köt a macskákhoz, nem tudni, hogy ennek van-e alapja vagy nincs, mert azért "butaságok" is vannak a népi hiedelmek között éppúgy, mint nagyon hasznos dolgok szerintem. De erre a kérdésre ember nem tud válaszolni, ezért mertem elviccelni a dolgot. Szóval tudományos meg mindenféle szempontból körüljárva, akárhogy is, az maradt, hogy meg kéne interjúvolni a macskákat... :)
20.00-ás
szia!
én a legelső oldalon adtam választ egy ilyesmi jellegű kérdésre. "Szerintetek mi lehet ott?" azt hiszem ez volt a címe... olvasd el. nekem jártak vissza a nagyszüleim és édesapám amit a macskám látott. bővebben ott megtalálod.
na sziasztok elég régi a kérdés de remélem elolvasod:) az én családom ugymond látó, engem a hideg kiráz tőlle.
nem tagadom,de nem is fogadom el a szellemek létezését. A keresztanyám az aki leginkább látja a szellemeket, de miután gyerekeik születtek megpróbálta kizárni magából a dolgokat. Sokat költözködtek és én ezt nem igazán értettem.
Szinte minden nyarat nálluk töltöttem és élveztem. Egyszer egy nagyon szép felújított házba költöztek és abban a városban nyitottak diszkót és otthon hagytak engem a kicsikkel. Az unokahugom 4, az unokaöcsém 2 éves volt. Az unokaöcsémet lefektettem aludni és a kislány miközben mosogattam ott rajzolgatott az asztalnál.Mikor végeztem leültem olvasni és megnéztem a rajzát. A szobáját rajzolta le és egy embert akinek nem volt arca. Nem akartam felzaklatni ezért csak megdicsértem a rajzát.
Mikor hazajöttek a keresztszüleim elmondtam nekik és leültettek beszélgetni. Akkor mondták el, h sok látó volt már a családunkban és én csak azért nem tudok és érzek ilyeneket, mert az anyám nem hisz benne és nem szoktam hozzá. Elmondták h mikor odaköltöztek Lili egyedül akart aludni, de pár nap után egyre hamarabb ment át hozzájuk és egyszer azt mondta,h a játékai nem akarják,h ott aludjon aztán azt is elmondta h egy férfit látott akinek kötél volt a nyakában és megsimogatta a hátát,h aludjon nyugodtan.
Egy férfi lakott ott azelőtt aki felakasztotta magát mindmáig ismeretlen okokból. Éjeli 2 óra körül. a kutya pedig minden éjjel 2 óra tájékában torkaszakadtából ugatni kezedet.
Na ebből csak azt akartam kihozni,h a macskám Thomaso mindig velem jön. Én Lilivel aludtam egy szobába és a cicám nem volt hajlandó aludni csak körbe körbe járkált a szobában és nyávogot és felborzolta a szőrét, pedig általában mellém bújt és aludt még idegen helyen is.
A legfurcsább az volt mikor egyedül voltam ott és úgy döntöttem veszek egy forró fürdőt. A fürdőszobát a kamra helyére építették és onnan indult a feljáró a padlásra. A cicám imád hízelkedni és szinte mindig úgy viselkedik az emberek közelében,mint egy kiskutya.
Ültem a kádban és zenét hallgattam.Furcsa érzésem volt,mintha figyelt volna valaki,de azt hittem csak paranoia és nem törödtem az érzéssel. A cicám mindig bejön mikor fürdök és leült a ruháim közelébe. Már éppen szálltam volna ki mikor Thomaso hirtelen felpattant és odaszaladt a lépcsőhöz.Aztán mint akit hívnak felrohant a lépcsőn és elkezdett hízelkedni valakinek. A vér megfagyott az ereimben. Tudjátok amikor a cicáknak simogatják a hátát azok behomorítják,na az én cicám is pontosan ezt csinálna és közben dörgölőzött.
Én teljesen megfeledkeztem a szellemes storyról és akkor minden eszembe jutott.
Felkaptam a törölközőt és kirohantam. A keresztszüleim nyugtatgattak mikor hazaértek,de csak nagysokára voltam hajlandó megnyugodni.Thomaso még mindig ott ült a lépcsőn és mikor magamhoz akartam, hívni úgy nézett rám, mint aki nem érti miért nem hagyom, hogy kényeztessék.
Azóta is járok hozzájuk,de mindig szólok nekik, h figyelmeztessenek ha valaki elhalálozott ott nem akarok több ilyen élményt:)
Mikor legközelebb is olyan helyre költöztek ahol meghalt valaki az én cicám is csinált olyat, h csak bámult egy pontra és hizelkedett. Ilyenkor visszahívom és átmegyek egy másik szobába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!