A macskák tényleg látják a szellemeket?
Szellemeket akartam írni, csak valahogy démonokat írtam ez van a szokás hatalma.
"nekem elhiheted, hogy látják őket,
sőt a kutyák is. Mert szerintem egy darab bogarat
nem ugat meg egy kutya és nem fújtat rá a
macska. Egy állat se menekül el vagy támadásba
készen áll egy darab bogár miatt."
Nekem pedig elhiheted, hogy kutyák, macskák ugyanúgy reagálnak egy aprócska rovarra is, és elárulnád nekem, hogy miért kéne hinnem neked? honnan tudod, hogy nem egy kisebb bogárra fújtat a macska? értesz az állatok nyelvén? és nem kiabálok!!!!!
Aki macskát tart, az tudja, hogy mikor vesz észre a cica egy bogarat pl. és kezdi el üldözni, vagy figyelni, vagy mikor ijed meg...
Nekem is van egy cicám. Ha legyet, szúnyogot lát, azonnal elkezdi figyelni, kergetni. DE semmiképp sem ijed meg, nem kezd el fújtatni! Nagyon ritkán csinál ilyet, amilyet a kérdező is leírt. Egyszer úgy megijedt a macskám, hogy teljesen megdermedt, csak morgott, és fújtatott hatalmas szemekkel, és egy pontot követett a fejével, mintha elment volna valaki előtte. Alig tudtam megnyugtatni szegényt. Biztos, hogy nem egy rakoncátlan kis muslica hozta rá a szívbajt...
A macskák nem látnak szellemeket. Azon egyszerű oknál fogva, hogy a szellemek nem léteznek, a macska meg nem látja azt ami nincs.
Persze ez túl sovány magyarázat az oldal női lapok ezotériarovatán nevelkedett célközönségének.
Nos, nem minden ember valosagaba fer bele ama teny hogy nem csak hus es verbol letezik test, letforma mely mint egyeni indiviidum kepes letezni a valosag es a galaxis azon szintjein melyet valaki kepes erzekelni valaki viszont nem.
Az allatok epp azon letezok kik erzik,latjak a szellemeket es egyeb masmilyen letformakat. Valaki ezt kepes elfogadni es valaki nem.
Ha a hazi allat kutya vagy macska vagy mas lat, erez mas letformakat attol meg nem kell ketsegbe esni. Sok letforma csak atlibben es nem art.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!