Nagyon sok helyen hallottam már, hogy a macskák látják a szellemeket. Azért érdekelne, hogy igaz-e mivel nekünk van néhány cicánk, és néha a frászt hozzák rám, mert elkezdenek mereven nézni egy pontot, és ha elveszem őket onnan, akkor is azt az egy pontot nézik. Ez még nem is olyan vészes számomra, de az, amikor néha azt veszem észre, hogy a macska közelében senki nincs, békésen fekszik, majd hirtelen felugorva elkezd fújni, rettenetesen megijedek. Ennek van valami paranormális háttere vagy feleslegesen aggódom?
Ne hasonlítjuk össze az állatokat az emberekkel, mert ők teljesen másképp látják a világot, mondom olyan kis előlényeket is észre vesznek, amit te kérdezőcske és te ötös belemagyarázó válaszíró nem láttok szabad szemmel. jaj. a macska megijedt biztos szellemet lát, hogy oda ne rohanjak.
2014. okt. 7. 15:47
12/17 Napfonat válasza:
Igen! A macskák olyan dolgokat is látnak, amiket mi nem. De hogy mik ezek a számunkra láthatatlan dolgok, azt nem tudom. De semmiképpen sem bogár, vagy valami, amit láthatnánk mi is.
2014. okt. 7. 20:03
13/17 anonim válasza:
Igen, látják!
Az enyém részletes leírást adott róluk, ahogy ő látja.
2014. okt. 8. 08:38
14/17 anonim válasza:
Igen a macska és a kutya is látja azt amit mi nem.
Az én macskám is elég sűrűn néz 1 pontot mereven.
Vagy épp ki rohan nyávogva a szobából vagy épp be.
Ha bogarat lát inkább men fogja vagy le carja.
De hogy meg ilyed az nagy marhaság!!! :'D
Ahogy az is,hogy pici bogarakat lát amit mi nem!!! :D
2014. okt. 19. 22:03
15/17 anonim válasza:
A kutyamat beidomitottam, hogy ha lat egy bogarat v pokotakkor kapja el, barhol van a lakasban, megeheti öket...
Ugyhogy a bogarakra igy reagal, viszont egy ideje elkezdett ugatni a semmire, csak bämul ki a teraszjton es ugat, meg morog, minth valaki mergelne.Elöször azt hitem h a szomszed macska, de mar azt is megfigyeltem h arra nem is ugat, csak csendesen var, es lopakodik h levadaszhassa...Szovl fura
2014. okt. 23. 13:15
16/17 anonim válasza:
A macskák látják igen. De nem csak ők, tobb állatfaj is. Pl kutya, kígyó. Ellenben az egér, hörcsög nem. Mindegyik máshogy reagál rá. A kutya ugat, elbujik, a kígyó támadja, a macska mozdulatlanul nézi. De a kisgyerekek is látjàk. Persze nem mindegyik.
2015. márc. 25. 12:36
17/17 Fingkirály válasza:
Túl sok Ghostot, illetve Hatodik érzéket néztetek :)
Nincsenek szellemek.
Ha belegondoltok, hogy hány csak EMBER élt már és halt meg ezen a bolygón (az állatokról nem is beszélve, elvileg nekik is van lelkük ugye, kedves spirituálbajnokok), akkor már akkor istentelen szellemdugó lenne mindenhol, hogy szegény macskák folyamatosan frászt kapnának, hogy itt ülnek a nappaliban a gazdival, meg egy békebeli nagyapóval, három bocskoros jobbággyal, valamint egy fél római századdal, teljes menetfelszerelésben, akik mind nem mernek kimenni a szobából, mert kint az udvaron egy tirannoszaurusz szelleme garázdálkodik 65 millió éve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!