Szerintetek a macskák látják a szellemeket? Két darab cicám van.
Már párszor előfordult velem este felé,hogy a cicám a konyhában ült és a sötét fürdőszobába nézett befelé.Amikor ezt megláttam odamentem a cicámhoz akkor abbahagyta a ,,sasolást" a fürdőbe.A fürdőben felkapcsoltam a villanyt, viszont ott semmi nem volt....Nem ragaszkodok hozzá hogy biztosan természet feletti dolog történhetett,de a másik történetem viszont már több mint furcsa...Mint fenn említettem 2 cicám van, ez a másodikkal történt.Ő róla annyit kell tudni, hogy fiú cica csak néha jár haza hiszen
sokat csavarog.Avval kelti fel magára a figyelmet , hogy nyávog de nem úgy mint mikor egy cica pl.éhes hanem picit fura hangon...na nem is ez a lényeg. Egyedül voltam otthon a szobámban mikor a fura hangú cicámat hallottam az udvarról.Beengedtem a lakásba,adtam neki enni stb....aztán én vissza tértem a szobámba a cicám pedig a konyhába maradt.Egyszer hallom , hogy a cicám ....hozzáteszem ez nem este volt! Mikor kinéztem a cica nézett felfelé a plafonra és közben nyávogott. Szóltam neki és innen zárult be a történet! Azóta semmi ilyesmi nem történik! Max.3 hónaponta 1x a fürdőszobába nézelődés felé....
Nekemis van egy cicám.
És én is már észre vettem hogy bámul folyton egy helyre,pontosabban felfelé néz valamit és meg sem mozdul.
Ekkor megijedtem és rászóltam és rámnézett.De utána megint kezdte nézni.Én inkább kimentem a helyiségből,mert hátborzongató érs volt.Abban a helyiségben szokott aludni a bácsikám aki már meghalt.Ezért tartom ilyesztőnek h a macsek folyton nézelődik abban a szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!