Szerintetek a macskák látják a szellemeket? Két darab cicám van.
Már párszor előfordult velem este felé,hogy a cicám a konyhában ült és a sötét fürdőszobába nézett befelé.Amikor ezt megláttam odamentem a cicámhoz akkor abbahagyta a ,,sasolást" a fürdőbe.A fürdőben felkapcsoltam a villanyt, viszont ott semmi nem volt....Nem ragaszkodok hozzá hogy biztosan természet feletti dolog történhetett,de a másik történetem viszont már több mint furcsa...Mint fenn említettem 2 cicám van, ez a másodikkal történt.Ő róla annyit kell tudni, hogy fiú cica csak néha jár haza hiszen
sokat csavarog.Avval kelti fel magára a figyelmet , hogy nyávog de nem úgy mint mikor egy cica pl.éhes hanem picit fura hangon...na nem is ez a lényeg. Egyedül voltam otthon a szobámban mikor a fura hangú cicámat hallottam az udvarról.Beengedtem a lakásba,adtam neki enni stb....aztán én vissza tértem a szobámba a cicám pedig a konyhába maradt.Egyszer hallom , hogy a cicám ....hozzáteszem ez nem este volt! Mikor kinéztem a cica nézett felfelé a plafonra és közben nyávogott. Szóltam neki és innen zárult be a történet! Azóta semmi ilyesmi nem történik! Max.3 hónaponta 1x a fürdőszobába nézelődés felé....
"Ne gyere ide a tudományaiddal..."
Ez mindent visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!