Szerintetek az lehetseges hogy azert van mindig rossz kedvem mert ramszallt egy szellem es leszivja az energiamat?
Figyelt kérdés
olvastam h ilyen letezik. lehet miattuk vagyok depresszios?2015. dec. 6. 13:42
1/6 anonim válasza:
Az emberek egyre hülyébbek komolyan.
Arra még nem gondoltál, hogy mozogni kellene, meg normálisan enni, megy hogy D vitamin se ártana?
Helyette egész nap a gép előtt ülsz és ilyeneken gondolkodsz.
2/6 anonim válasza:
-.- Isteneeeem ilyen niincs :'D Az első válaszolóval egyet értve: Arra nem gondolsz hogy azért van rossz kedved mert egész nap a gép előtt poshadsz? Nem,téged szellem nem enged el a gép elől.. Szerezz barátokat ember!
4/6 anonim válasza:
Ha rosszul vagy hallgass tankcsapdát!!Meg egyél csokit is.(szép volt lucifer)
5/6 Legoman válasza:
Nem hinném.
Sok minden befolyásolhatja a kedved, és nem hinném, hogy mindig rossz kedved van.
Legjobban az időjárás és a mindennapos monoton tevékenységek váltanak rossz közérzetet és unalmat az emberből.
6/6 anonim válasza:
Engem is megszállt a Miku, mert megettem majdnem a 300 grammos csokit, amit hozott ma nekem és hányingerem van :((((((((((( áááááááááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!