Jó vagy rossz szellem? Mit akar tőlem?
November elsején láttam először szellemet. Aludtam és egyszercsak hajnali 5-kor arra ébredtem, hogy valaki támaszkodik a lábamon. Felriadtam, előttem egy sötét alakot láttam, elnéztem jobbra, hiszen a barátom mellettem aludt, hátha ő megy csak ki wc-re de nem: ott feküdt mellettem, mire visszanéztem már eltűnt az alak. Megnéztem az időt és visszafeküdtem. Délutánra tudatosult bennem, hogy amit láttam az nem normális.
Ma hajnalban ismét láttam szintén hajnali 5 órakkor. Most már az arcát is,egy fiatal srác húsz év körülinek tippelném. Ugyanúgy felriadtam és láttam, hogy az ágy végében ül és néz. Nem tudtam mozdulni csak szólítgattam a barátomat. Nem ébredt fel rá. Ekkor valamelyik családtag felkapcsolta a villanyt kint a folyosón és eltűnt. Mit szeretne tőlem? A barátom szobájában "lakik" de mégis én riadok fel rá mindig, ő nem érzékelt soha semmit. Itthon nem szoktam felriadni, nem látok ilyeneket csak ott.
Mit szeretne tőlem? Jó vagy rossz szellem? Hogyan tudnék segíteni rajta?
Kérem aki poénos kedvében van, vagy azt mondja nem vagyok normális az ne is fáradjon a válasszal. Jó kategóriába írtam, a kételkedők nem is értem mit keresnek itt. Csak építő jellegű válaszokat kérek. Köszönöm!
Nagy eséllyel lesz bolyongó szellem, mint ahogy írta is a 2. válaszoló.
Nálam is folyton ez van, hogy én látom őket, és mindig engem költenek fel. Ez csak annyi, hogy te fogékonyabb vagy a dolgokra és ezt ők is tudják. Hisz nem fognak a szellemek egy olyan embert felkeresni, akik nem hisznek benne.
Vagy megpróbálod tényleg szóra bírni, hogy megtudd mit akar.
De előtte, mielőtt ezt megteszed döntsd el, hogy jó vagy rossz szellem. Ez alapján:
Ha félsz tőle, zavar stb. és fekete színű, akkor nem jó szándékkal van ott.
Ha jó érzést kelt benned és fehér színű a szellem, akkor jó lélek.
Ha ez meg van, akkor feltétlen írj privátot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!