Szerintetek ez szellem? Ha igen jó vagy rossz?
Figyelt kérdés
Tegnap este hajnali 1 körül kikapcsoltam a tvt és hirtelen a családi képem az asztalomról leesett.Az asztalomtól 1 méterre találtam meg,nagyon beparáztam de inkább vissza raktam az asztalomra a képet és lefeküdtem.Utána arra keltem föl hogy a gitáromon valaki játszik,a kutyám meg morogja. Nem láttam senkit csak oda mentem a gitáromhoz és egyszerűen majdnem megfagytam.Nagyon hideg volt.Ott már teljesen megrémültem és kifutottam a szobámból a kutyámmal együtt,végül a nappaliba aludtam.Fiú vagyok és 21 éves.2014. dec. 10. 11:31
1/18 anonim válasza:
Gonosz. Talán nem öl, csak kínoz.
2/18 anonim válasza:
Ja magától játszana a gitárod sírva rohannál ki, nem még odaállnál ellenőrizni a fagyasztó hőmérsékletét. Miért kell hazudni?
3/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat de ne haragudj te véletlen nem oda mennél megnézni hogy ki játszik a gitárodon ha teljesen egyedül vagy otthon??!
2014. dec. 10. 12:59
4/18 anonim válasza:
Ha tudom, hogy nincs otthon senki és látnám, hogy senki nem játszik de szól a gitár+ leesik a falról a kép lehet beszarnék és rohannék a helyi plébániára. Nem várnám otthon a szellem írtókat.
5/18 A kérdező kommentje:
Képzeld már beszéltem egy pappal és nem vártam hogy jöjjenek a szellemirtók
2014. dec. 10. 13:05
6/18 anonim válasza:
Legközelebb énekeljéte el ezt a számot:
https://www.youtube.com/watch?v=VPRjCeoBqrI
Akkor biztosan nem fog bántani.
8/18 A kérdező kommentje:
:\\
2014. dec. 10. 13:10
9/18 anonim válasza:
Akkor mindegy, ígyis úgyis zúzni fognak :D
10/18 ParanormalGirl válasza:
Sztem szellem volt. Lehet,hogy gonosz,lehet,hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!