Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek ez szellem? Ha...

Szerintetek ez szellem? Ha igen jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
Tegnap este hajnali 1 körül kikapcsoltam a tvt és hirtelen a családi képem az asztalomról leesett.Az asztalomtól 1 méterre találtam meg,nagyon beparáztam de inkább vissza raktam az asztalomra a képet és lefeküdtem.Utána arra keltem föl hogy a gitáromon valaki játszik,a kutyám meg morogja. Nem láttam senkit csak oda mentem a gitáromhoz és egyszerűen majdnem megfagytam.Nagyon hideg volt.Ott már teljesen megrémültem és kifutottam a szobámból a kutyámmal együtt,végül a nappaliba aludtam.Fiú vagyok és 21 éves.
2014. dec. 10. 11:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egy vombat volt csak a sötétben nem láttad, nézd meg a cipődet hátha hagyott egy kis ajándékot neked.
2014. dec. 10. 13:29
 12/18 anonim ***** válasza:

mit jatszott a szellem a gitarodon?

Mert ha zuzos halalmetalt, akkor lehet hogy megis gonosz. Viszont akkor en atvennem olcson, ha neked nem kell, mert szeretnek orakat venni tole.

Kutyam nincs, nem fogja megugatni.

2014. dec. 10. 14:26
 13/18 Greaper96 válasza:
Beszállok szellemekkel még nem gitároztam viszont a kutyám lehet a szívbajt hozná rá az ablak alatt
2014. dec. 10. 17:33
 14/18 anonim válasza:
Csak nem azt mondta valaki, hogy Slayer? :3
2014. dec. 10. 19:33
 15/18 anonim válasza:
Szerintem csak a Mikulás hozott neked ajándékot.
2014. dec. 11. 11:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha valóban a gitár szólalt meg, és kísértetjelenséget feltételezünk a háttérben (ez egyáltalán nem biztos!), akkor tudni kéne, hogy előtted kié volt az a gitár, ha új, meg kéne ismerni a történetét. A kísértetek egy adott helyhez, vagy tárgyhoz kötődnek, de ne ítélj elhamarkodottan, előbb zárjál ki minden egyéb lehetőséget.
2014. dec. 11. 19:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Mit játszott?:)
2014. dec. 12. 01:03
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem léteznek szellemek.
2014. dec. 13. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!