Ez szellem lehet? És ha igen, akkor jó vagy rossz?
Figyelt kérdés
Minden este, amikor olyan 11-12 óra körül lefekszek az ágyamba, még nézek a neten ezt azt, nem alszok, és egyszercsak olyat érzem a jobb kezemen (rövid ujjú póló vol rajtam), mintha valami elsuhant volna elöttem, szó szerint megcsapott a hideg levegő, pár másodperc elteltével pedig elkezd fázni a jobb kezem a csuklómtól egészen a vállamig... Ez mi?? Azt mondom, hogy az ajtót, ablakot direkt ellenőriztem, zárva volt mindegyik! Segítsetek légyszi, ertelmes válaszokat! Előre is köszi!2015. júl. 1. 11:16
1/10 anonim válasza:
Olyat is szoktál érezni hogy néha egy pontban minthafognák a kezed, mintha egy hideg kéz fogná, markolná ?
2/10 A kérdező kommentje:
Olyat "még" nem, de nem is akarok.. :/
2015. júl. 1. 11:38
4/10 Legoman válasza:
Nem csak ablakon keresztül áramolhat be levegő, hanem bárhonnan.
Ezt még ne jelentsd ki szellemnek.
Más nem szokott történni?
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem itt nem a levegő áramlása miatt érzem ezt.. Kb. úgy 4-5 napja van ez. És kezdek tőle parázni
2015. júl. 1. 13:02
6/10 Legoman válasza:
Ettől még ne parázz, mert a szerintem az nem bizonyíték a szellemre. :)
Láttad már a szellemet? Mozognak tárgyak maguktól? A ház különböző pontjain is lehet hideget érezni, míg 35 fokos melegben is (ezt majd figyeld meg), amik már egy fél centivel arrébb nem érződnek? stb.
8/10 anonim válasza:
Ez éjjeli kobold (tipikusan a husos fajta).:(
10/10 A kérdező kommentje:
Nincsen légkondi. Meg semmise.
2015. júl. 3. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!