Hisztek a szellemekben? Ha igen, akkor történt is valami ami miatt hisztek benne?
18: És kíváncsi lennénk a történeteidre, megosztanál velem párat üzenetben? :)
Egyébként nem épp fordítva van? Hogy aki HISZ a szellemekben, az NEM HISZ Istenben... Mert a hívők szerint van halál utáni élet, de nem itt a földön, hanem a mennyben vagy a pokolban. ergo szellemekben nem hihetnek... Javítsatok ki ha tévednék...
(Szerintem a 2 összeegyeztethető)
Igen hiszek bennük.
Egyszer egy nagyon különleges esett történt.. Elég érdekesen fog hangzani elsőre..
Egyszer egy Maláj kurv* szelleme lesz*pott.És nagyon jó volt
Nem kell félned, nem fogják bántani.
Nálam is fordult elő már hasonló: recsegett lenn a padló, aztán a lépcső, szakasztott úgy, mikor járni szoktunk rajta. Köszöntem is apának, aztán mikor kinéztem, hogy miért nem felel már, senki sem volt a házban. Sötét az egész alsó szint, ajtó zárva... Mint akit kilőttek, úgy rohantam a szobámba, feltekertem a zenét, és kétszázas pulzussal vártam, hogy apa hazaérjen.
Aztán ahogy már éjjel, a sötétben gondolkodtam, rájöttem, hogy nincs mitől félnem, senki sem akar bántani. Még utána is sűrűn hallottam hangokat, de nem zavart.
Szóval ne félj, nincs értelme :)
Nem hiszek bennük...nem úgy.
De egy vicces történetem van ezzel kapcsolatban, de én azt mondom, hogy velem sosem történt paranormális dolog, nem tulajdonítom annak ezt sem.
Anyám barátnőjénél voltunk pár éve, mindenszentek napján.
A barátnő édesapja meghalt, volt egy fali órája ami még mindig fenn volt a falon, régóta nem járt már, le merült az ellem is benne régen, csak dísznek volt.
Kint beszélgettünk a konyhában, miután visszajöttünk a temetőből (együtt mentünk ki)....egyszer csak el kezdett "kakukkolni" az óra, elég hangosan. Megijedtünk mindannyian, mert hirtelen jött a hang és hangos volt, majd nevettünk, de a barátnő le volt dermedve csak nézett és azt mondta vegyük le a falról, állítsuk meg ő nem mer oda menni. Anyám oda ment, le vette a falról ki szedte az elemet belőle.Utána mesélte el, hogy régóta nem működik az óra és az apjáé volt, ez után felvitte a padlásra elem nélkül és azóta semmi nem volt vele.
De szerintem erre is van tudományos magyarázat, csak érdekes és vicces történetnek gondolom!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!