Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek a szellemekben? Ha...

Hisztek a szellemekben? Ha igen, akkor történt is valami ami miatt hisztek benne?

Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 07:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Nos ha már ennyire nem hisztek benne.. mivel magyaráznátok azt hogy éjszaka csapkolózik az ajtó folyamatosan vagy erővel bevágódik a szekrénynek, ( nem nem mászkàlt senki, jók az ajtók és ablak sem volt nyitva huzat sem volt és kise nyitná a szél) Csoszogás, sétàlgatás, vagy minden este hallani a lépteket lent utána bumm, az ezer éves rossz csengő mitől szólal meg? Honnan jön a halott néni dudolászása hajnalban? na? Barátnőmről mi ràntotta le a takarót mikor egyedül volt? És nagy puffogások után mitől tört darabokra a tükör?? Mit lát a macskám amitől nagyon megilyed holott semmi nincs ott? ?? Na ha erre bárki válaszol aki nem hisz a szellemekben le a kalappal! ;)
2015. okt. 12. 13:31
 12/30 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

És minden este hallani a lépteket a lépcsőn ahogy valami jön fel az emeletre . Erre mi a magyarázat?? na most legyetek okosak!!

2015. okt. 12. 13:32
 13/30 anonim ***** válasza:
67%
A #12-es vagyok és idő közben rájöttem, hogy egy kisebb huzat repedés az ablaknál vagy akármilyen kis rés hozatott tud okozni. A fura hangokat pedig az okozza, hogy este jobban koncentrálok, mint nappal és az agyam furcsa játékot játszik velem. A falról visszaverődő hangokról sem tudtam eddig, ahogy arról sem, hogy a légmozgás is képes ijesztő hangokat is okozni. Arról már nem is beszélek, hogy babonás vagyok azért szellemeket, mert amit nem ismerek a hülye babánakkal magyarázom. Sok olyan dolog történt már a világban, amiben a hozzám hasonlók a szellemeknek tulajdonítottak, de idő közben kiderült, hogy mindig van racionális magyarázat. :D
2015. okt. 12. 14:26
 14/30 anonim ***** válasza:
29%
14-es!! Jólenne ha nem irkálnál hülyeségeket a nevemben!!
2015. okt. 12. 14:35
 15/30 anonim ***** válasza:
77%
#14 Elnézést már azt hittem én te vagyok, és te vagy én. Nincs név kiírva ezért összetévesztettelek magammal. De biztos nem vagy én? :D
2015. okt. 12. 14:44
 16/30 anonim válasza:
Nem hiszek a szellemekben és olyan sem történt velem amit ne lehetett volna logikusan megmagyarázni. De ha léteznek is... Elférnek, nem? Így is 7 milliárd embert kell eltartanunk. Akkor már ugyan mindegy, hogy vannak-e vagy sem. Míg az ágyamról nem löknek le vagy nem eszik meg előlem a kajám vagy a buszon nem lépnek rá a lábamra addig nem különösen érdekelnek. Viszont még az felhúzna, ha összetörnék a Simsonomat vagy valamelyik be lenne rúgva és elütne, miközben én csapatok a Simsonnal. :D
2015. okt. 14. 18:09
 17/30 anonim ***** válasza:
Hiszek bennük,beszéltem velük,de ide nem fogom leírni a tapasztalataimat,mert egyesek (akik nem láttak még természetfeletti dolgotkat) csak leszólnának.
2015. okt. 15. 15:59
 18/30 anonim válasza:

Az, hogy most valaki hisz e benne vagy sem az személyfüggő, de minden kis apró dologba belemagyarázni természetfeletti dolgokat az már egy kicsit beteges! Szerintem akkor kezd el benne igazán hinni az ember amikor a saját környezetébe tapasztal furcsa dolgokat.

Személy szerint én valamilyen szinten hiszek ezekbe a dolgokba de nem úgy, amint azt előbb írtam "belemagyarázósan" hanem amire még sokat keresve sem találok magyarázatot akkor abban (főleg ha olyan dolog)

már szóba jöhet paranormális jelenség. Bár nem vagyok valami idős, de elég sok tapasztalatom, élményem volt már ezzel a témával kapcsolatban ahhoz, hogy leszűrjem a saját véleményem a témáról. Rengeteg történetet tudnék mondani, de itt nem fogok mert sok szkeptikus embertársam leszólna, kiröhögne mivel ők nem tapasztaltak olyasféle élményeket, amelyek hatására jobban érdeklődnének a téma iránt. Ha valaki szeretné privátban mesélhetek neki néhány történetet.

2015. okt. 16. 01:41
 19/30 A kérdező kommentje:
Csak úgy megjegyezném, aki nem hisz a szellemekben nem hisz Istenben sem. Lásd Korán, Biblia... én meg hitetlen emberek véleményére nem adok!
2015. okt. 16. 07:07
 20/30 anonim ***** válasza:

14-es! Te nem vagy semmi ember!!!! :D :D :D

Kérdező: Én nem is tudom hogy higgyek vagy sem. Még nem volt ilyenben részem, de valahogyan nem is szeretném vagy nem tudom. :)

2015. okt. 16. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!