Ti hisztek a szellemekben? Én idáig nem hittem, de történt egy két furi dolog.
Akkor kezdődött mikor elpusztult a kutyám. Másnap összeállítottam a salátát, beletettem a salátakanalat és átmentem a másik szobába. 10 perc múlva hatalmas csörömpölést hallottam, és az egyik salátáskanál a konyha közepén volt. Hát mondom okés, bár fogalmam sem volt hogy hogyan eshetett ki a tálból mivel jól belemerítettem a paradicsomok alá.
Hoztunk haza a boltból papírtörlőt, feltettem a helyére a polcra, öt perc után megint hallok egy puffanást. Lent volt a földön.
Most az előbb a fürdőszobában esett le egy olyan dolog ami mindig is a polcon áll stabilan.
Már nem tudom mit higyjek, hiszen mindenben a reális magyarázatot igyekszem keresni. De ennyi furi dolog sosem történt pláne nem ilyen sűrűséggel.
Mit gondoltok erről?
És ami még fura hogy néha hűvös légáramlatot érzek az arcomon, akkor is ha nem vagyok ablak közelében.
Az ablakaink amúgy szigeteltek, szóval elvileg nem kéne hogy huzatos legyen a ház.
Én több évet dolgoztam gyermekonkológián, ahol ugye csúnyán szólva, de hullanak a gyerekek.
Egész addig nem hittem a szellemekben vagy a túlvilágban, de szinte minden hétre jutott egy sztori ami ebben megingatott.
Egyértelműen szellem, a hideg fuvallat nem hagy kétséget.
Van egy ilyen csoport a Facebookon, ott vannak hozzáértők:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!