Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ti hisztek a Parapszichológiáb...

Ti hisztek a Parapszichológiában? A szellemekben? Vagy bármi ilyen dologban? Történt veletek hasonló eset? Ha igen, micsoda?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért? Én úgy vagyok vele, hogy hiszem is, meg nem is. A Filmek miatt nem nagyon hiszem el, mert nem tudja senki, hogy (pl. Paranormal Activity) csak ők ketten, plusz a kamera, vagy egy egész stáb, betanult szöveggel?

Normális válaszokat kérnék.

2012. aug. 20. 13:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mivel eddig nem bizonyították hitelesen sem az általad említett dolgok valósságát,sem pedig valótlanságát,elfogadom a lehetőséget,hogy vannak dolgok,melyeket nem ismerünk a világunkból.Nem keresek válaszokat,mert nem biztos,hogy jó lenne,ha megtudnám őket.Így boldog tudatlanságban élek.Sokan vagyunk így ezzel.
2012. aug. 20. 14:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszek benne.(legalábbis a szellemekben nem)
2012. aug. 20. 15:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Még soha az életembe nem tapasztaltam semmilyen természetfeletti különös dolgot, amit egy kis utánanézéssel ne lehetett volna megmagyarázni.
2012. aug. 20. 18:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Az meg teljességgel abszurd, hogy egy bolygó együttállás, vagy egy szám, vagy esetleg egy szekrény helyzete bármilyen hatással lenne ránk.
2012. aug. 20. 18:15
 5/14 A kérdező kommentje:

Igazat adok nektek. Lehet, hogy van valamennyi igazság benne, és amíg nincs bizonyítva, hogy nem léteznek ilyen 'lények' (nem tudok jobb szót), addig lesz néhány ember aki hisz benne.

A szellemekben én sem hiszek. Nem Casper-re gondolok, hanem az olyan szellemekre, akik nem jutottak át a túlvilágra. Már ha létezik ez a bizonyos túlvilág...

2012. aug. 21. 12:57
 6/14 anonim ***** válasza:
Szkeptikusok mindig lesznek, akik túlzottan realistán látják a világot és nem hisznek, tudományosat, kézzel foghatót szeretnének. Addig nem fogsz bennük hinni, amíg nem tapasztalod meg és én amondó vagyok, hogy ne foglalkozz velük és érezd magad szerencsésnek, hogy nem volt dolgod velük (vagy csak ne tudsz róla). Rengeteg megmagyarázhatatlan dolog létezik, én csak azt sajnálom, hogy elítélik az olyanokat, akik látók vagy gyógyítók. ÉS itt az igaziakra gondolok. Az ő egyfajta tudásuk egy adomány és egy átok, szerencsések, de mégsem.
2012. aug. 23. 00:08
 7/14 anonim válasza:
Én sajnos érzem a szellemeket és néha látom is. Van hogy nincs semmi, csak azért érzem, mert olyat néztem, de tényleg vannak. Rokonom tud beszélni velük.
2012. aug. 23. 17:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Az agy egy nagyon bonyolult "szerkezet", és néha hibázik, vagy csak egyes dolgokat, amiket nem tudunk az érzékszerveinkkel észlelni, de a testünk érzékeli, (mint például alacsony vagy magas frekvenciás zajokat) ezt megpróbálja kompenzálni. Szerintem erre vezethető vissza, mikor szellemet látunk elsuhanni, vagy olyan, mint ha lenne más is a szobába stb. De egy nagyon pici kis elváltozás, vagy egy kis tumor is kiválthat ilyeneket... De nem is kell ilyenekre se gondolni, még az is közrejátszhat, hogy egyedül vagyunk otthon, és túl sok hülye horrort néztünk már, és egyszerűen csak beképzeljük magunknak.
2012. aug. 23. 20:03
 9/14 anonim válasza:
Szerintem léteznek! Igazából sose láttam, de történtek velem dolgok... amik által igen is biztos vagyok abban hogy vannak!
2012. aug. 27. 20:26
 10/14 anonim válasza:
Én már láttam, két szempárt a felső sarokba. Máskor egy másik helységben a tesóim is láttak már. 3-an haltak meg a házunkban! Minden este lehet hallani pohárcsörgést, lépéseket meg hasonlókat. Volt mikor egy fuvallat jött ablak csukva volt és le esett ez összes posztert! Meg volt más 100 eset is. 4 éve lakunk itt és egyre intenzívebben érzékeljük a dolgokat. Vagyis én ezek után hiszek a szellemekben!
2012. szept. 6. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!