Ti hisztek a Parapszichológiában? A szellemekben? Vagy bármi ilyen dologban? Történt veletek hasonló eset? Ha igen, micsoda?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Én úgy vagyok vele, hogy hiszem is, meg nem is. A Filmek miatt nem nagyon hiszem el, mert nem tudja senki, hogy (pl. Paranormal Activity) csak ők ketten, plusz a kamera, vagy egy egész stáb, betanult szöveggel?
Normális válaszokat kérnék.
2012. aug. 20. 13:56
11/14 anonim válasza:
Ja, és 1x eldobtam a gyűrűm mérgemből mikor felvettem forró volt. /Előző voltam/
12/14 Diu válasza:
nem nagyon hittem a szellemekben szörnyekben stb....De amikor én magam láttam a szellemet akkor már tudtam hogy, igen léteznek....Egy biztos,hogy csak az fog benne igazán hinni aki már látott.Hiába mesélem el az én szellem történetem,mert nem fogtok nekem hinni.Csak ha veletek is történik valami szellem-es...xD
13/14 A kérdező kommentje:
Engem érdekel.. Ha privátban írod meg, nekem az is jó.:)
2013. dec. 27. 16:38
14/14 anonim válasza:
Nekem eszméletlen sok személyes tapasztalatom van. Többen meg is élték velem.Aki ismer hisz is nekem a saját tapasztalatuk miatt,mert ahova megyek ott mindig történnek érdekes megmagyarázhatatlan dolgok. Én nem árnyékokat látok. Akit érdekel komolyabban az írásom kérdezzen privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!