Kicsit hosszú! Valaki esetleg tudja mi ez? Tanács, tapasztalat? (többi lent)
Szóval mostanában minden éjjel felébredek,úgy érzem valaki karmolászik engem.Reggelente megnézem van-e rajtam valami karcolás.Nos volt!3 ágú,olyan mintha tényleg megkarmoltak volna.És ha megérintettem csípett.Azért tettem ezt a kérdést "természetfeletti lények" kategóriába,mert ez a történet nem itt kezdődött.Hanem itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Nos hozzátenném,hogy nem ennyi.Elkezdtem vele kommunikálni kértem mutatkozzon meg anya/apa előtt és megtette!Anya is látta és kezdett megijedni...Már körülbelül 1 hete,hogy ezzel a lénnyel beszélgetek (kiderült,hogy ismerkedni jött,árnylény azt mondta)egyszer csak anya feljön a szobámba meggyújt 1 gyertyát és mondja,hogy imádkozzunk.Egy ideig semmi :eltűnt a lény és minden megoldódott.De most megint felbukkant és néz,csak néz és amikor meglátom néha sípoló,néha zúgó,vagy ilyesmi hangok jönnek felőle.És akármikor látom már csak a távolból figyel, már nem jön közel.Ha ez még nem lenne elég akárhányszor jönnek a furcsa hangok olyan mintha (ne röhögjetek ki) valami energiát adna.Ez egyre többször fordul elő és tényleg látok a jövőbe!Tudom mi fog történni fél,1 és 2 óra múlva...stb.Erről már nem mesélek senkinek,mert megint hülyének fognak nézni.Nagyi erre az árnylényre azt mondta lehet,hogy látnoknak születtem,mert az édesanyja (nyugodjon békében) is sok mindent látott.Ehhez hozzá tartozik,hogy külsőleg-belsőleg teljesen olyan vagyok mint ő.
Istenben hiszek.
Hülyék nagyon kérem kíméljenek!
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!