Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kicsit hosszú! Valaki esetleg...

Kicsit hosszú! Valaki esetleg tudja mi ez? Tanács, tapasztalat? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval mostanában minden éjjel felébredek,úgy érzem valaki karmolászik engem.Reggelente megnézem van-e rajtam valami karcolás.Nos volt!3 ágú,olyan mintha tényleg megkarmoltak volna.És ha megérintettem csípett.Azért tettem ezt a kérdést "természetfeletti lények" kategóriába,mert ez a történet nem itt kezdődött.Hanem itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..

Nos hozzátenném,hogy nem ennyi.Elkezdtem vele kommunikálni kértem mutatkozzon meg anya/apa előtt és megtette!Anya is látta és kezdett megijedni...Már körülbelül 1 hete,hogy ezzel a lénnyel beszélgetek (kiderült,hogy ismerkedni jött,árnylény azt mondta)egyszer csak anya feljön a szobámba meggyújt 1 gyertyát és mondja,hogy imádkozzunk.Egy ideig semmi :eltűnt a lény és minden megoldódott.De most megint felbukkant és néz,csak néz és amikor meglátom néha sípoló,néha zúgó,vagy ilyesmi hangok jönnek felőle.És akármikor látom már csak a távolból figyel, már nem jön közel.Ha ez még nem lenne elég akárhányszor jönnek a furcsa hangok olyan mintha (ne röhögjetek ki) valami energiát adna.Ez egyre többször fordul elő és tényleg látok a jövőbe!Tudom mi fog történni fél,1 és 2 óra múlva...stb.Erről már nem mesélek senkinek,mert megint hülyének fognak nézni.Nagyi erre az árnylényre azt mondta lehet,hogy látnoknak születtem,mert az édesanyja (nyugodjon békében) is sok mindent látott.Ehhez hozzá tartozik,hogy külsőleg-belsőleg teljesen olyan vagyok mint ő.

Istenben hiszek.

Hülyék nagyon kérem kíméljenek!

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. szept. 20. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 A kérdező kommentje:

50-es válaszoló nem kamuzok,ha veled történt volna már ilyen,akkor talán képes lennél átérezni.És nem vagyok hülye.

És mégis miért lennék hülye?Mert láttam egy árnylényt?Mert beszéltem vele?Mert kiírom a kérdést?

Azért van a Gyakorikérdések,hogy kiírjuk a kérdéseinket,nem azért,hogy másokat hülyézzünk le,holott csak unatkozunk és élvezet másokba belekötni!

Aki nem érti ezt az ne válaszoljon,köszönöm!

2015. szept. 23. 20:19
 52/74 anonim ***** válasza:
Nem fényképezed le?
2015. szept. 23. 20:21
 53/74 A kérdező kommentje:
Mivel?Mert suliban nincs nálam fényképező,mobil meg HD-t se csinál.
2015. szept. 23. 20:36
 54/74 anonim ***** válasza:
90%
Na kit hülyéztél te le? Csak azért mert híszek a lánynak nem vagyok hülye, és ő sem. Sokkal inkább te vagy a bunkó. Legközelebb vagy ne írs sértőt, vagy ne írjál semmit.
2015. szept. 23. 21:11
 55/74 anonim ***** válasza:
8%
A lány is hülye de te még nála is hülyébb vagy ha ezt el hiszed neki.
2015. szept. 23. 21:33
 56/74 A kérdező kommentje:

58-as miért kell lehülyézni?

Én lehülyéztelek?Mert szerintem egyáltalán nem,de ha szerinted ez egy annyira jó válasz,hogy másokat is leszólhatsz tőle,akkor nagyon nagy szereptévesztésben vagy.

2015. szept. 23. 21:56
 57/74 anonim ***** válasza:
Szerinted ki az a hülye aki ezt el hiszi. Nem tudim az ilyenek mit várnak ettöl a kérdéstől. Az előzőt meg csak sajnálni tudom mer szerintem kezeltetni kéne. De a bunkózásér jól pofon vágnám.
2015. szept. 23. 22:45
 58/74 anonim ***** válasza:
Suliban? Nem úgy volt hogy otthon van a lény? Na ne kábíts.
2015. szept. 24. 06:34
 59/74 anonim ***** válasza:
A lény a suliba is követ?
2015. szept. 24. 08:48
 60/74 anonim ***** válasza:

Ezt bebuktad. Ha az iskolában is ott lenne, ezt még kitudnád magyarázni hogy csak te látod. Viszont te azt írtad hogy a szüleid is elhítték, úgyhogy ők is látták, mert egy felnőtt ilyet nem hisz el ha nem látja. Úgyhogy itt lebúktál. És még te írogatod privátba hogy nem pasizni jöttél hanem válaszért, akkor legalább rendes kérdést tegyél fel.

U.I.: Eddig hittem neked, csak tudod elkezdtem egy kicsit gondolkozni is.

2015. szept. 24. 17:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!