Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kicsit hosszú! Valaki esetleg...

Kicsit hosszú! Valaki esetleg tudja mi ez? Tanács, tapasztalat? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval mostanában minden éjjel felébredek,úgy érzem valaki karmolászik engem.Reggelente megnézem van-e rajtam valami karcolás.Nos volt!3 ágú,olyan mintha tényleg megkarmoltak volna.És ha megérintettem csípett.Azért tettem ezt a kérdést "természetfeletti lények" kategóriába,mert ez a történet nem itt kezdődött.Hanem itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..

Nos hozzátenném,hogy nem ennyi.Elkezdtem vele kommunikálni kértem mutatkozzon meg anya/apa előtt és megtette!Anya is látta és kezdett megijedni...Már körülbelül 1 hete,hogy ezzel a lénnyel beszélgetek (kiderült,hogy ismerkedni jött,árnylény azt mondta)egyszer csak anya feljön a szobámba meggyújt 1 gyertyát és mondja,hogy imádkozzunk.Egy ideig semmi :eltűnt a lény és minden megoldódott.De most megint felbukkant és néz,csak néz és amikor meglátom néha sípoló,néha zúgó,vagy ilyesmi hangok jönnek felőle.És akármikor látom már csak a távolból figyel, már nem jön közel.Ha ez még nem lenne elég akárhányszor jönnek a furcsa hangok olyan mintha (ne röhögjetek ki) valami energiát adna.Ez egyre többször fordul elő és tényleg látok a jövőbe!Tudom mi fog történni fél,1 és 2 óra múlva...stb.Erről már nem mesélek senkinek,mert megint hülyének fognak nézni.Nagyi erre az árnylényre azt mondta lehet,hogy látnoknak születtem,mert az édesanyja (nyugodjon békében) is sok mindent látott.Ehhez hozzá tartozik,hogy külsőleg-belsőleg teljesen olyan vagyok mint ő.

Istenben hiszek.

Hülyék nagyon kérem kíméljenek!

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. szept. 20. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
70%
Akkor ne interneten keresztül védd hanem a valóságban :"D
2015. szept. 20. 21:46
 22/74 A kérdező kommentje:
Ja és a karmolások akkor mitől vannak,mert nem én karmolászom magam!
2015. szept. 20. 21:46
 23/74 anonim ***** válasza:
83%
Hol vannak karmolások?:(
2015. szept. 20. 21:47
 24/74 anonim ***** válasza:
70%
23-as kérdező: ez neked jóslás? :D én 1 percre rá kitudtam számolni hogy mikor csöngetnek ki óráról másodpercenként úgy hogy rá sem néztem az órámra vagy a faliórára az osztályteremben... nem nagy ügy, könnyen kilehet következtetni az ilyen apróságokat!
2015. szept. 20. 21:48
 25/74 anonim ***** válasza:
76%

"Nem égetem magam csak védem a lányt."

Ha saját magától kellene, hogyan védenéd meg?

Nem feltételezek ilyet, csak filozófia.

26/74 anonim ***** válasza:
76%
Azt is előre megérzed hogy én válaszolok?
 27/74 Missi_Key ***** válasza:
67%

Kamu.

Ki az a hülye aki nem örülne nwki ha a jövőbe lát

2015. szept. 20. 21:49
 28/74 A kérdező kommentje:

Nemrég a jobb karom tele volt velük :( És nem az óra szerint "jósolok",mert:

1. a tanár soha nem pontos és nem szoktam nagyon nézni az órát

2.az óra nem mondja meg mikor ki hív fel telefonon és mit fog mondani,valamint azt sem,hogy ki fog éppen hozzám szólni!

2015. szept. 20. 21:51
 29/74 anonim ***** válasza:
61%
Akkor lehet hogy hallod a hangokon vagy vmi és onnan... nem tudom,de hidd el semmi furcsa nincs veled, és lehet, hogy álmodban karmolod csak magad!
2015. szept. 20. 21:52
 30/74 anonim ***** válasza:
76%
Lucfernek írom ha azt kérné hogy tűnjek a közeléből, húznák a f/szba, ha ezzel védeném.
2015. szept. 20. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!