Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kicsit hosszú! Valaki esetleg...

Kicsit hosszú! Valaki esetleg tudja mi ez? Tanács, tapasztalat? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval mostanában minden éjjel felébredek,úgy érzem valaki karmolászik engem.Reggelente megnézem van-e rajtam valami karcolás.Nos volt!3 ágú,olyan mintha tényleg megkarmoltak volna.És ha megérintettem csípett.Azért tettem ezt a kérdést "természetfeletti lények" kategóriába,mert ez a történet nem itt kezdődött.Hanem itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..

Nos hozzátenném,hogy nem ennyi.Elkezdtem vele kommunikálni kértem mutatkozzon meg anya/apa előtt és megtette!Anya is látta és kezdett megijedni...Már körülbelül 1 hete,hogy ezzel a lénnyel beszélgetek (kiderült,hogy ismerkedni jött,árnylény azt mondta)egyszer csak anya feljön a szobámba meggyújt 1 gyertyát és mondja,hogy imádkozzunk.Egy ideig semmi :eltűnt a lény és minden megoldódott.De most megint felbukkant és néz,csak néz és amikor meglátom néha sípoló,néha zúgó,vagy ilyesmi hangok jönnek felőle.És akármikor látom már csak a távolból figyel, már nem jön közel.Ha ez még nem lenne elég akárhányszor jönnek a furcsa hangok olyan mintha (ne röhögjetek ki) valami energiát adna.Ez egyre többször fordul elő és tényleg látok a jövőbe!Tudom mi fog történni fél,1 és 2 óra múlva...stb.Erről már nem mesélek senkinek,mert megint hülyének fognak nézni.Nagyi erre az árnylényre azt mondta lehet,hogy látnoknak születtem,mert az édesanyja (nyugodjon békében) is sok mindent látott.Ehhez hozzá tartozik,hogy külsőleg-belsőleg teljesen olyan vagyok mint ő.

Istenben hiszek.

Hülyék nagyon kérem kíméljenek!

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. szept. 20. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 A kérdező kommentje:

Nem kell magamat magamtól megvédeni mert nem bántom magamat!És jelenleg nem tudom ki fog válaszolni,ez véletlenszerű,csak úgy jön nem én szabályozom mit érzek meg és mit nem.

Valamint Missi_Key nem azt mondtam,hogy nem örülök neki csak ez nekem új (de örülök neki :). És ez nem kamu ez teljesen komoly csak sokan nem élik át ezért elintézik egy "kamu"-val!

Jó éjszakát,holnap suli ! :((

2015. szept. 20. 21:56
 32/74 anonim ***** válasza:
91%
Neked is jó éjszakát.
2015. szept. 20. 21:58
 33/74 anonim ***** válasza:
52%
35-ös: helyesbítek, jó éjszakát cupp cupp holnap majd rádírok privibe szia édesem mindig ott leszek melletted :D
2015. szept. 20. 22:01
 34/74 anonim ***** válasza:
87%
Neked is szép álmokat, angyalok vigyázzák kellemes éjszakádat:)
2015. szept. 20. 22:02
 35/74 anonim ***** válasza:
91%
Ja így is íhattam volna.
2015. szept. 20. 22:02
 36/74 anonim ***** válasza:
80%

"Istenben hiszek"

Fogadd el a létezését de magadban higgy.

Az ember saját magábol tud a legtöbb erőt meriteni nem szabad egyik oldalra se állni.

Egyszerüen csak van erőd és kitűnsz neki a tömegből felkeltetted a figyelmét.

Amikor imádkoztál vágta hogy azt akarod hogy elmenjen viszont ha a távolból figyel és tiszteletben tartja hogy félsz valószínű az őrződ.

És szerintem csak azér mondott árnylényt hogy ne sza rjbe nagyon mivel a démonokat gonosznak tartod gondolom pedig nem azok ahogy az angyalok se cukormázból vannak ha ellent mersz nekik mondani minden lény egy külön személyiség mint te vagy én nem lehetőket beskatulyázni egy démon ugyanúgy lehet segítőkész mint egy angyal megszálló.

Írj rám és elmondom a karmolások valoszínű mitől vannak de ez már egykicsit belsőbb info "mugliknak" ;)

2015. szept. 21. 04:06
 37/74 anonim ***** válasza:
61%
Mi ez az istenben hiszek szőveg? Ha híszel brnne miért nem segít?
2015. szept. 21. 06:55
 38/74 anonim ***** válasza:
61%
És mi ez az angyal-gonosz démon-meg jó. Honnan tudod hogy léteznek egyáltalán láttad már vagy mi?
2015. szept. 21. 07:05
 39/74 A kérdező kommentje:

Én csak mondom,hogy nem vagyok pogány,hiszek az angyalokban,és ezzel nem tudom mi a baj,kedves 39-es válaszoló.

Isten segít sok mindenben,de vannak problémák amiket azért ad,hogy megoldjuk őket(sokszor egyedül),hogy erősödjünk...épp most tanultuk konfirmáción.

2015. szept. 21. 14:39
 40/74 anonim ***** válasza:
Igen szerintem is.
2015. szept. 21. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!