Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Meghalt 3-4 éve egy rokonom,...

Meghalt 3-4 éve egy rokonom, és amikor meghalt elpattant a gitárjának a húrja. Miért történhetett ez?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nem pont nem pont 3-4 éve, de a nagyanyám, testvérének a férje életében sokat gitározott, és amikor meghalt, elpattant a gitárnak az összes húrja.

Én szkeptikus vagyok, de ezt nem tudom sehogy sem megmagyarázni.

2015. aug. 12. 16:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Ezt se tudtam meg tőlük soha hogy ez miért van, gondolom nekik a valóság túl ijesztő/nehéz/idegen/unalmas/érthetetlen/stb., szóval túl sok negatív tartalommal bír, ellenben egy képzelt világgal."

Olvass vissza, megkapod a választ:

"De persze lehet véletlen is, de sokkal szebb és szívmelengetőbb az én verzióm:D"

De ki az a zenész, aki nem beszél a hangszeréhez? Milyen zenész az, aki a hangszerére csak egy tárgyként tekint? Ne mondjátok már, hogy legalább az autótokhoz nem beszéltetek még soha... vagy ahhoz a tárgyhoz, amit nagyon szerettek. Én hiszek benne, hogy ezek az érzelmek átadódhatnak egy olyan dologba, aminek még csak agya sincs. De legyen igazatok, legyen hülyeség az egész. Sokkal jobb érzés hinni benne...

2015. aug. 13. 13:53
 22/26 anonim ***** válasza:

Jesszusatyaúristen.

Ezek után nekem nincs is több kérdésem.

2015. aug. 13. 14:08
 23/26 anonim ***** válasza:
Talán jobb is... két párhuzamoson kár közöspontot keresni.
2015. aug. 13. 15:37
 24/26 anonim ***** válasza:
Hát aki az autójához meg a gitárjához beszél, az minden csak k#r\/ára nem párhuzamos...
2015. aug. 13. 15:59
 25/26 anonim válasza:
Ilyet én is tapasztaltam, csak nálunk az elhunyt lámpája "hunyt ki". :) Az izzónak egyébként semmi baja nem volt, nem tudom, lehet, hogy véletlen történt. Az viszont furcsa, hogy az összes húr egyszerre pattan el egy gitáron.
2015. aug. 13. 18:35
 26/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk, hogy reprodukálható. Például úgy, hogy a túl szögletes (éles) szemöldök elnyír egy-két húrt, amikor a nyak a fogólap felől lepárásodik, és csontszáraz a másik oldalon. Vagy esetleg elszakad a merevítőpálca (oxid a meneten plusz vetemedés, beleférhet), és eltép pár húrt. Ezzel a húr oldal terhelése tovább csökken, éles szemöldökön elszakadhat a többi húr, egyre nagyobb valószínűséggel. Reprodukálni kellene.
2015. aug. 13. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!