Meghalt 3-4 éve egy rokonom, és amikor meghalt elpattant a gitárjának a húrja. Miért történhetett ez?
Lehet, hogy nem pont nem pont 3-4 éve, de a nagyanyám, testvérének a férje életében sokat gitározott, és amikor meghalt, elpattant a gitárnak az összes húrja.
Én szkeptikus vagyok, de ezt nem tudom sehogy sem megmagyarázni.
"Ezt se tudtam meg tőlük soha hogy ez miért van, gondolom nekik a valóság túl ijesztő/nehéz/idegen/unalmas/érthetetlen/stb., szóval túl sok negatív tartalommal bír, ellenben egy képzelt világgal."
Olvass vissza, megkapod a választ:
"De persze lehet véletlen is, de sokkal szebb és szívmelengetőbb az én verzióm:D"
De ki az a zenész, aki nem beszél a hangszeréhez? Milyen zenész az, aki a hangszerére csak egy tárgyként tekint? Ne mondjátok már, hogy legalább az autótokhoz nem beszéltetek még soha... vagy ahhoz a tárgyhoz, amit nagyon szerettek. Én hiszek benne, hogy ezek az érzelmek átadódhatnak egy olyan dologba, aminek még csak agya sincs. De legyen igazatok, legyen hülyeség az egész. Sokkal jobb érzés hinni benne...
Jesszusatyaúristen.
Ezek után nekem nincs is több kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!