Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Meghalt 3-4 éve egy rokonom,...

Meghalt 3-4 éve egy rokonom, és amikor meghalt elpattant a gitárjának a húrja. Miért történhetett ez?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nem pont nem pont 3-4 éve, de a nagyanyám, testvérének a férje életében sokat gitározott, és amikor meghalt, elpattant a gitárnak az összes húrja.

Én szkeptikus vagyok, de ezt nem tudom sehogy sem megmagyarázni.

2015. aug. 12. 16:49
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
HAHA!
2015. aug. 12. 21:54
 12/26 anonim ***** válasza:
34%
Jöhet a sok racionális, szűklátókörű, földhözragadt f* sz vitázni, de én hiszek abban, hogy a használatitárgyaknak vannak érzéseik. Biztos nagyon szerette a gitárját, és az érzései átragadtak a hangszerre. Ennyi. De persze lehet véletlen is, de sokkal szebb és szívmelengetőbb az én verzióm:D
2015. aug. 12. 22:11
 13/26 anonim ***** válasza:
59%
Ráadásul zenész és gitárosként tudom, hogy nem nagyon szokott előfordulni olyan, hogy csak úgy magától elpattannak a húrok... olyan meg főleg nem szokott előfordulni, hogy az összes...
2015. aug. 12. 22:12
 14/26 A kérdező kommentje:

Szerintem is, igazából.

Van valami köze a halálához.

Mivel elhalálozok a kórházban, és amire hazaér valaki már az összes gitárhúr elpattant.

Furcsa, felettébb furcsa.

2015. aug. 12. 22:46
 15/26 anonim ***** válasza:

Kedves 12-es.

Réggeben volt egy alvó macim és mindg dobáltam őssze vissza.

Akkor most eljön értem? Félek!

(-.-)

2015. aug. 13. 06:56
 16/26 anonim ***** válasza:
66%

Tehát eljutottunk oda, hogy a racionális szó szitokszónak számít...

Elképesztő, hogy odáig fejlődött a világ, hogy a sötétség, ostobaság, babonásság számít nyitott gondolkodásnak...

2015. aug. 13. 07:31
 17/26 anonim ***** válasza:
Számomra elképeztőbb hogy nem látjátok a fátöl az erdőt.
2015. aug. 13. 08:35
 18/26 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már jó...?

Én is szeretem a meséket, izgalmasak, érdekesek tudnak lenni szabadidőmben olvasgatni vagy megnézni egy filmként, de hogy valaki az ilyesmiket komolyan vegye... Annak súlyos gondok vannak az agyával és az utcára sem kellene kiengedni.

Arra kíváncsi lennék mondjuk, hogy az ilyen embereknél hol van a határ, tehát, hogy mondjuk a lélekben, szellemekben, istenekben hisznek, de a Mikulásban, húsvéti nyúlban, Nessiben, pónikban már nem?

Miért?

2015. aug. 13. 08:57
 19/26 anonim ***** válasza:

"Arra kíváncsi lennék mondjuk, hogy az ilyen embereknél hol van a határ"

Hát igen, ezt a kérdést én is fel szoktam tenni, de megsértődnek és nem kapok választ. :) Ami biztosnak látszik, hogy a hülyeségnek vannak fokozatai és egyesek külön képezik magukat hogy a valóságtól minél elrugaszkodottabb világképük legyen.

Ezt se tudtam meg tőlük soha hogy ez miért van, gondolom nekik a valóság túl ijesztő/nehéz/idegen/unalmas/érthetetlen/stb., szóval túl sok negatív tartalommal bír, ellenben egy képzelt világgal.

2015. aug. 13. 09:07
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig az oltásokat, de jogos. Nem logikus, amit állítottam, de én hiszek benne. Mellesleg nem írtam egy szóval sem, hogy nyitottságnak az én gondolkodásmódom számít. A szűklűtókürűséget pontosan arra értettem, amit most csináltok. Jöttek a szó és mondanivaló kiforgatások, meg a lehülyézések, csak mert ti másképp gondoljátok. Nem fogok magyarázkodni, elég régóta zenélek és gitározok, soha nem láttam és hallottam még olyat, hogy csak úgy magától elpattant volna egy húr... az meg már teljesen abszurd, hogy mind a 6. Ha talán a gitárnak nem is voltak érzései, talán a sors iróniája. De hát a k* rva édesanyám, én egy 5 éves kislány vagyok, aki hisz a tündérmesékben, és aki mellesleg egy babonás gyökér.
2015. aug. 13. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!