Meghalt 3-4 éve egy rokonom, és amikor meghalt elpattant a gitárjának a húrja. Miért történhetett ez?
Lehet, hogy nem pont nem pont 3-4 éve, de a nagyanyám, testvérének a férje életében sokat gitározott, és amikor meghalt, elpattant a gitárnak az összes húrja.
Én szkeptikus vagyok, de ezt nem tudom sehogy sem megmagyarázni.
Szerintem is, igazából.
Van valami köze a halálához.
Mivel elhalálozok a kórházban, és amire hazaér valaki már az összes gitárhúr elpattant.
Furcsa, felettébb furcsa.
Kedves 12-es.
Réggeben volt egy alvó macim és mindg dobáltam őssze vissza.
Akkor most eljön értem? Félek!
(-.-)
Tehát eljutottunk oda, hogy a racionális szó szitokszónak számít...
Elképesztő, hogy odáig fejlődött a világ, hogy a sötétség, ostobaság, babonásság számít nyitott gondolkodásnak...
Hagyjuk már jó...?
Én is szeretem a meséket, izgalmasak, érdekesek tudnak lenni szabadidőmben olvasgatni vagy megnézni egy filmként, de hogy valaki az ilyesmiket komolyan vegye... Annak súlyos gondok vannak az agyával és az utcára sem kellene kiengedni.
Arra kíváncsi lennék mondjuk, hogy az ilyen embereknél hol van a határ, tehát, hogy mondjuk a lélekben, szellemekben, istenekben hisznek, de a Mikulásban, húsvéti nyúlban, Nessiben, pónikban már nem?
Miért?
"Arra kíváncsi lennék mondjuk, hogy az ilyen embereknél hol van a határ"
Hát igen, ezt a kérdést én is fel szoktam tenni, de megsértődnek és nem kapok választ. :) Ami biztosnak látszik, hogy a hülyeségnek vannak fokozatai és egyesek külön képezik magukat hogy a valóságtól minél elrugaszkodottabb világképük legyen.
Ezt se tudtam meg tőlük soha hogy ez miért van, gondolom nekik a valóság túl ijesztő/nehéz/idegen/unalmas/érthetetlen/stb., szóval túl sok negatív tartalommal bír, ellenben egy képzelt világgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!