Meghalt 3-4 éve egy rokonom, és amikor meghalt elpattant a gitárjának a húrja. Miért történhetett ez?
Lehet, hogy nem pont nem pont 3-4 éve, de a nagyanyám, testvérének a férje életében sokat gitározott, és amikor meghalt, elpattant a gitárnak az összes húrja.
Én szkeptikus vagyok, de ezt nem tudom sehogy sem megmagyarázni.
Én is láttam a saját szememmel.
Kórházban halt meg az illető, mire a felesége hazaért, már a húrok szétpattantak.
Azóta ugyanott van, a polc tetején.
1) Véletlen. Az nem számít mennyire tűnik hihetetlennek, mindenkinek van egy hihetőségi határa, ami felett nem képes elhinni hogy véletlen volt. Pedig attól még az volt.
2) A húrok már szét voltak pattanva, csak mivel az illető a kórházban haldoklott senki sem a gitárral foglalkozott. A halála után a gyászolók az elhunyt tárgyaiból merítenek emlékeket ezért észrevettétek a hogy el van szakadva.
3) Valaki szándékosan elszakította. Ez bármennyire is valószínűtlen ostobaságnak tűnik, valószínűbb mint hogy ugyanez történt csak egy szellem tette.
Hát, oké.
Azért jöhetnek még válaszok.
Annyira nem álltam jó kapcsolatban az illetővel.
A halála után körülbelül 1 évvel később voltam ott.
11-12-3 éves lehettem akkor, amikor ott voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!