Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehetett ez vagy ki?

Mi lehetett ez vagy ki?

Figyelt kérdés
Szóval felkeltem hajnali négykor valamiért,nem tudom miért,soha nem szoktam felkelni éjszaka.Nagyon jó alvó vagyok egyébként.De most valamiért nem ment.Egyszer csak elkezdtem valami rosszat érezni,mintha valaki figyelne.Nagyon elkezdtem félni.Egyszer csak olyan érzés tört rám hogy valaki hozzám fog nyúlni megérinti a lábam ami kilógott a paplanom alól.És egyszercsak azt éreztem mintha valami megérintette a lábam mert csikizett,nem képzeltem be mert hozzákellett nyúlnom mert,nagyon csikizett,és ugyanezt éreztem a nyakamon mintha hozzáért volna valaki.Ezután már nagyon beparáztam.Így a paplan alá bújtam és meg sem mertem moccanni még levegőt is nehezen vettem.Egy fél perc után pedig valami lélegzést hallottam fölöttem ami kicsit olyan hörgős volt.Na ez verte ki a biztosítékot,hirtelen elkezdett úgy kalapálni a szívem és levert a víz.Ez nem tartott még egy percig se utána nem észleltem már semmit.Egy kicsit lenyugodtam,és próbáltam visszaaludni.Ami sikerült is,csak ezután meg valami 2 külömböző rémálom gyötört egész reggelig.Mi volt ez nem értem az egészet...Nem szoktam rémálmodni,vagy csak nagyon-nagyon ritkán...
2015. aug. 2. 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy leányzó s hány éves ?
2015. aug. 2. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Ám hogy válaszoljak is szellem lehetett . De a rossz érzés más miatt is kialakulhatott pl szimplán a sötét miatt ez magyarázná a félelmedet , érezted meg fog érinteni s eme érzés után tapasztaltad a fogdosást . A paplan alatt eléggé nehéz levegőt venni , ebben sincs semmi extra . A légzés a sajátod is lehetett ám abban a parás állapotban nem tudatosítottad . A rémálom ezek miatt kísértett . Összegezve én szugeszciónak vélem inkább mintsem asztrális lénynek
2015. aug. 2. 11:58
 3/9 Legoman ***** válasza:
100%

Ha legközelebb ilyet tapasztalsz, akkor ne bújj a paplan alá, hanem szállj ki az ágyból. Vagy kapcsold be, ma estére egy kamerát, és nézd meg reggel rögzített-e valamit.

Én ezt szoktam csinálni. Így könnyebben megtudom ki akar tőlem valamit, mert látom, ha csinál valamit.

2015. aug. 2. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:
A rögzítés, és bármilyen kapcsolatfelvétel erősíti a jelenséget, ha nem pszichés forrásból ered. Ha alapvetően nem tudja megvédeni magát egy ilyen helyzetben, akkor a kamerázás, hangrögzítés, és hasonlók többet ártanak, mint amennyi hasznot az információ nyújthat.
2015. aug. 2. 12:40
 5/9 anonim válasza:
Emiatt a kérdésedtől,nem fogok tudni este aludni...
2015. aug. 2. 13:01
 6/9 Legoman ***** válasza:
Akkor várjunk még egy éjszakát, és meglátjuk mi történik.
2015. aug. 2. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

Üdv kedves kérdező!

Ez az álomszívó kullancs lehetett.

2015. aug. 2. 13:54
 8/9 Missi_Key ***** válasza:

máskor nézd meg.

komolyan. ha bántani akar, attól még hogy nem tudod mi az, vagy nem látod mikor jön, még megölhet/megehet akármi. csak tudatlanul halsz meg.

ha szembenézel legalább lesz időd elfutni

2015. aug. 3. 12:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Paraszomnia. Ez egy lidércnyomás volt, ami REM fázis során előfordulhat néha. Van, hogy az alvás és ébrenlét küszöbén olyan dolgokat látunk, hallunk, érzékelünk, amik teljesen valósnak tűnnek, de csak ártalmatlan hallucinációk.

Itt egy cikk, olvasgassatok:

[link]

2015. aug. 3. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!