Ez megis mi lehetett? 15L
Elhuztam a fuggonyt, hogy jojjon be egy kis friss levego. Nagyon reggel volt meg szoval egy ideig csak bambultam a fuggonyre, mire az egesz vissza rantodott az elozo helyere. Szinte latni lehetett, hogy "hol lett megfogva" a fuggony.
Szornyen megijedtem
Szerintem te képes vagy a telekinézisre és te húztad vissza a függönyt a nézéseddel.
Emiatt ne ijedj meg, inkább gyakorolj sokat, hogy nagyobb tárgyakat is meg tudj mozditani.
Szerintem is te voltál. :D
Hasonló függönyös eset volt velem, de az nem húzódott el, hanem csak a csukott ablakhoz nyomult egy téli este.
A Hidegtépő idegtépő volt az. Általában forró, nyári éjszakákon bújik rejtekhelyéről - leggyakrabban függönyök, sörös rekeszek, telyásdobozok -, hogy aztán gonosz csíntevéseket hajtson végre a lakásban. Hasonlít a kopogószellemekre, és egyéb házi démonokra, ám a hidegtépőnek sánta a bal lába, a jobb lába görbe, a keze helyét pedig szinte látni lehet. Méretre pontosan akkora, mint egy viseltes hokedli, csak nagyobb.
Gyakori tévedés a nevét összekapcsolni a hideggel. A nevét arról kapta, hogy teljes hidegvérrel tép, zúz a házakban, nem zavartatja magát.
1-2 dolog.
(Majandem )Minden esetre nem kell félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!