Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan válhat egy szellem...

Lizzie... bukott... kérdése:

Hogyan válhat egy szellem démonná?

Figyelt kérdés
Szerintem sokan ismerhetik a Charli Charlie "játékot", ha nem tapasztalatból, videókból. Ha valaki ismeri Charlie történetét egy kicsit is, érti mire gondolok. Charlie egy kisfiú volt aki fiatalon halt meg és szelleme démonná vált. Vagy valami ilyesmi... Én úgy tudtam, hogy a démonok démonnak születnek. Vagy nem?

2015. aug. 1. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Prokurzív destrukcióval.
2015. aug. 1. 15:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2015. aug. 1. 15:39
 3/9 anonim válasza:
62%

A démonok nem születnek kedves Lizze.

A démonok teremtve voltak és angyalok voltak akik aztán szépen elbuktak.

Nézz utána egy kicsit ezeknek a dolgoknak, de lehetőleg szakemberek tanulmányait olvasd és ne az ezoteriához fordulj segítségért.

2015. aug. 1. 15:43
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Pozitív nitroglicerines rotációt lokalizáló részecske injektációs technológiával, beindítható egy asztroökonómiai kvantitív folyamat.
2015. aug. 1. 15:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Úgy hogy ha eleget fejlődsz kiválaszthatnak és amikor meghalsz az emberi lelked démonivá válik de sok más lénnyé is válhatsz viszont a kérdésből itélve te ember maradsz :)
2015. aug. 2. 07:06
 6/9 anonim ***** válasza:

A charli charli játék pedig bármijen lényt oda vonzhat nem csak charlit :)

Előző voltam

2015. aug. 2. 07:08
 7/9 anonim ***** válasza:
hogy lehet egy szellem démon? sehogy max gonosz szellem lehet akinek erős a lelke, azt össze lehet keverni a démonéval
2015. aug. 3. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Szellemből nem lehet démon. Vagy démonnak születik vagy nem. És egyébként nagy a különbség a szellem, a kísértet és a démon között. Az hamarabb lehetséges, hogy ez a Charlie csak fél-démon. Vagy pedig újjászületett démonként. Bár azt kétlem.
2015. aug. 4. 10:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség! Csak Szellemmon digiváltozik Szellemterimonná.
2015. aug. 5. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.