Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Fura dolgok történek már...

Fura dolgok történek már régota!? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szoval egyszer a ruhák elkezdtek maguktol mozogni meg a fésű leesett pedig teljesen belül volt a polcon akkor egy fekete macska olyan 23:00 kor jön mindig az ablakhoz meg amikor fürödtem akkor ki volt nyitva az ajtó és éreztem mintha valaki közelitene és este csakaz egyik oldalon merek aludni mert ha a másik oldra fekszek érzem hogy közelit valaki de senki nem jön csak nagyom néha !?????? Mit gondoltok mit csináljak ??

#szellem #lenne mert a szomszedba
2015. júl. 30. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Te az a kérdező vagy, akinek sáros volt a szőnyeg? Mert megint hülyeséget kérdeztél, nőj már fel.
2015. júl. 30. 13:06
 2/6 Legoman ***** válasza:
100%

A ruhákat lehet, hogy csak a huzat mozgatta. Próbáld ki, hogy a huzat mennyire mozgatja meg őket.

Nézd meg, hogy nem lejt a ház. Tegyél le egy üveggolyót vagy zseblámpát vagy akármilyen guruló dolgot, és nézd meg, hogy meddig vagy hova gurul. Ha arra gurul, amerre a fésű lehetett, akkor talán az lehet a magyarázat. Ha a padló nem is dől meg, de a polc attól még lehet ferde. Azt is vizsgáld meg.

A macskát kergesd el. Nem viccből mondom. Próbáld meg elzavarni. Lehet, hogy végig ott volt az ablaknál, csak most vetted észre.

Azt, hogy érzed mintha valaki közeledne feléd azt a magas elektromágneses sugárzás is okozhatja érzés is lehet. Ha a huzat megtudja mozgatni a ruhákat, és a fésűre is van magyarázat és a macskára is, akkor nagyobb eséllyel a magas sugárzás okozta érzéssel van még dolgod.

2015. júl. 30. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

paranoia az első részre és innentől.. "ha a másik oldra fekszek érzem hogy közelit valaki de senki nem jön csak nagyom néha !?????? Mit gondoltok mit csináljak ??

" alvásparalízist mondanék. Ha egyedül laksz, érthető az első része is.

2015. júl. 30. 13:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem egyedül lakok szüleimmel
2015. júl. 30. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez egy kísértet.

Elsősorban is, tudd meg, kik laktak ott előttetek, milyen életet éltek ott és abból már következtetni tudsz, hogy milyen szellemmel van dolgod (jó/rossz).

A másik, hogy ima, áldás.

2015. júl. 30. 15:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj nem tudom kik laktak itt csak annyit tudok hogy egy baranyi pékség volt mert 6 éves voltam amikor ideköltöztünk
2015. júl. 30. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!