Mi lehet? Szellem?
Sokszor érzem úgy,hogy nem vagyok egyedül a lakásban, magától kinyílik az ajtó. Este nagyon félek, mintha valami mindig figyelne a házban bárhol is vagyok. Mindig hallok furcsa hangokat és azt olvastam az állatok érzékelik a szellemeket mert a kutyám is mindig ugat, ezért utána olvastam.Néha látok árnyékokat is. Szokott mozogni a függöny is pedig nincs is huzat.A családban csak én hiszek ezekben a természetfeletti dolgokban,tehát ők nem is veszik figyelembe ezeket a dolgokat. Vajon tényleg szellem van a lakásban?
És ha igen hogy lehet kiűzni?
11/L
Nem biztos, hogy szellem. Sőt, amiket leírtál, mindegyikre lehet ésszerű és evilági magyarázatot találni.
Szerintem nincs miért aggódnod. :)
Dettó :)
Álltalában az árnyékokat a bogarakra, a hangokat a mozgásre (a legkissebb szellőtől (sóhajtástól) is meg tud mozdulni az ajtó stb...) és ez este: csak féls za sötétben, én is :)
Az írásodból is kiderül hogy elég értelmes vagy a korodhoz képest, sajna ez a többségnél elmarad...
De ez nem szellem nyugi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!