Hogyan kell szellemet idézni?
Igen van hozzá koncentrácóm,igen tudok védelmet felállítani.
Nem nem poénból idézgetnék komolyan foglalkozom ezzel de a szellem idézést még nem próbáltam.
Kérlek privátban irjátok le a módját,vagyis inkább a szabályait.
Főleg azt hogy mit csináljak hogy más ne jöhessen át csak akit szeretnék,azt hogy hogy küldjem vissza és hogy hogyan zárjam be a kaput utána.
Hozzáértők válaszát várom nagy tisztelettel.Köszönöm.
Az első két válasz köszönöm szépen.
Hou neked már írtam is hogy látszik nagy tudásod van egyépként szellemen egy elhunyt szellemét értem kizárólag azt szeretnék idézni más magasabb szintű entitánsok még váratnak magukra amíg nem vagyok biztos a koncentrációm erősségében velük szemben.
Viszont egy elhunyt szellemével biztos vagyok elbír a tudatom.
Találkoztam már magasabb szintű entitánsal is ami nem volt gonosz bár megtámadt de azt mondta tanított ezzel ami igaz is mert azóta biztosabb vagyok magamban de őt nem idéztem magától jött először álmomban majd ébren.
A lélek csak extrém esetekben ragad itt, és akkor sem tartósan. emberi léptékkel elég rövid időről, egy-két évről van szó. A szellem képes arra, hogy nem oszlik szét sokáig, de az nagy szenvedés miatt történhet, egy ilyennel felvenni a kapcsolatot nem hasznos, de veszélyes.
A szellemi vezetőd másképp keresendő, mint egy független entitás. A legtöbb embernek a saját felettes énje a vezetője, nem egy külön szellem. Meditációban -amilyen mélyben csak lehet-érdemes hívni, kényszer, kötelezettségek nélkül, és kérni, hogy olyan alakban mutassa magát, amit megértesz, és úgy szóljon hozzád, amit fel tudsz fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!