Hogy kell szellemet idézni?
Először is soha, de soha ne idézz szellemet!
Nem olyan egyszerű az, és nagyon veszélyes. Nem tudhatod mi fog átjönni, és hogy mennyire veszélyes a lény.
Amíg nem vagy tisztában a veszélyeivel és azok kivédésével. Amíg nem ismered azokat a technikákat, amiket csak egy igazi mester tud neked megtanítani, hogy eltudd küldeni a szellemeket és a démonokat, addig felejtsd is el a gondolatot. Szóval, soha ne idézz szellemet.
Komolyan beszélek, tényleg ne csináld. Ha megszáll egy szellem, és nincs melletted valaki, akkor meg is halhatsz. Ezt nem lehet így megtanulni, hogy leírják hogy kell. Ehhez valakinek ott kell lennie, aki ért ezekhez és nagyon gyakorlott benne. Fel tudja szabadni a tested egy megszállás alól stb. Ez nem játék!
Én nagy szellemeket szoktam idézni, és bevallom elég sokszor.
De azért mindig betartom a korrektség alapvető szabályait.
Minden esetben kiteszem az idézőjelet, és oda írom, hogy kitől idéztem.
Az egy dolog, hogy megidézel valakit, de hogy küldöd vissza? Komolyan, mindenki idézgetni akar, de arra nem gondol, hogy azt a szellemet el is kell küldeni? Mi van ha ottmarad a nyakadon? Egy ideig élvezed, hogy kapcsolgatja a villanyt, aztán meg sikítva menekülsz, mert hozzád vágta a lámpát, mert nem érted a morze jeleket...
Amúgy meg miért nem vársz (ha szerencséd van)60-70 évet, azután már személyesen is tudsz velük beszélgetni. Minek zaklatni őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!