Szellemet idézni veszélyes?
Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok otthon a témában, de érdekel. Hallottam olyanokat, hogy veszélyes, stb. Tényleg az? Mi történhet?2014. nov. 4. 21:03
2/11 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy veszélyes, mert nem tudod, hogy jó vagy rossz szellemet idézel-e meg.
3/11 Quasar07 válasza:
Veszélyesen baromság. Meg ijesztő.
4/11 anonim válasza:
Ha feltételezzük, hogy nincsenek szellemek (ami igen valószínű), akkor maximum attól lehetsz bajod, hogy utána paranoiás leszel. Ha meg mégis léteznek, akkor jobb nem játszani velük. Beléd ne bújjanak. x)
6/11 anonim válasza:
Idézd inkább Radnótit. Azt jobban szeretem.
8/11 anonim válasza:
Vagy-vagy. Mivel szinte biztosan nem sikerül, ezért nem. Ha meg mégis, akkor függ attól mit rángatsz magadhoz, és hogy viseli a piszkálásodat.
10/11 anonim válasza:
Képzeld magad a helyébe. Olyan mélyen alszol mint még soha és valami idióta felver a hülyeségeivel, te készségesen segítenél neki?
Avagy vegyük ezt: nincs veszítenivalód (mert már halott vagy) és tök egyszerűen megszállhatod a téged már őrületbe kergető idiótát, hogy hozzávághasd a falhoz, aminek egyetlen lehetséges következménye, hogy hagynak tovább aludni.
(Ha kémiát akarsz gyakorolni, bánj a tárggyal tisztelettel vagy szóda helyett a királyvízbe kortyolsz bele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!