Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan kell szellemet idézni?

Hogyan kell szellemet idézni?

Figyelt kérdés

Igen van hozzá koncentrácóm,igen tudok védelmet felállítani.

Nem nem poénból idézgetnék komolyan foglalkozom ezzel de a szellem idézést még nem próbáltam.

Kérlek privátban irjátok le a módját,vagyis inkább a szabályait.

Főleg azt hogy mit csináljak hogy más ne jöhessen át csak akit szeretnék,azt hogy hogy küldjem vissza és hogy hogyan zárjam be a kaput utána.

Hozzáértők válaszát várom nagy tisztelettel.Köszönöm.

2015. júl. 24. 12:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Egyépkén ő 6 éve van itt és valószínű a nagymamám nem engedi el de vele hiába beszélek.

Tudom hogy sok idő mondta is egy mester(egy igazi tapasztaltam) hogy nagyon nagyon ritka hogy ien sokáig itt van egy lélek.

2015. júl. 24. 13:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen gyakorolni fogom tudom hogy csak ugy lehet fejlődni ezt ár megtanultam :) Lehet az volt a gond hogy én ülve csináltam és a fejem nem támasztottam meg.
2015. júl. 24. 13:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Egyépként milyen könyveket ajánlanátok a mágiához mert a legtobben dogmák vannak.
2015. júl. 24. 13:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez inkább úgy hangzik, mint amikor valakinek a földi élete alatt összeállt tudata, érzelmei maradnak egyben a halál után. Ez szintén halandó rész, és a halált követően természetes úton felbomlik. A lélek ezt hátrahagyja, azaz aki 6 éve meghalt, az már nincs ebben a szellemi testben, csak az érzelmei, emlékei, gondolatai, ezek is halványulóban, ha nem táplálja senki. Ha nagymamád nem tudja elengedni, akkor táplálja, de ezzel csak kárt tesz magában, és abban, akit tartóztat. Persze elengedni nehéz. Neki is, és a szellemnek is. De amiatt nem kell aggódnod, hogy az érintett lelke is itt ragadt. A szellem nem dönthet a lélek sorsa felőle, éppen fordítva. A lélek, ha elég erős, rendelkezik a szellemmel, mivel az a lélekből fakad. Ha a szellem kötődik a világhoz, a lélek el kell hagyja, mert arról, hogy a halálát követően mi lesz vele, nem nagyon dönthet. A szelleme, azaz azon dolgok összessége, ami életében volt, megmaradhat, ha elég erős, és táplálják, de az már nem a halott maga, csak egy eleven porhüvely. Ha hagyják, idővel elenyészik, és neki is ez lenne a jobb. Önmagától viszont nem fog úgy dönteni, hogy elenyészik, mert az nagyjából olyan neki, mint ha feladja az életet, és meghal.
2015. júl. 24. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha dogma van benne. A hasznos részt ki tudod szűrni a könyvből, anélkül hogy a dogmával azonosulnál. Persze ha valamit eleve hülyeségnek tartasz, azt nem érdemes elolvasni.
2015. júl. 24. 13:37
 16/16 A kérdező kommentje:

Ez volt itt az első olyan kérdésem amire télleg HASZNOS válaszokat kaptam.

Nagyon szépen köszönöm neked is és annak is aki privátban ír de a nevét nem írom ki hiszen ő sem véletlen tette nem láthatóvá.

A lényeg:Köszi :)

2015. júl. 24. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!