Hogyan tudok szellemet idézni? Vagy csak félig szellemet?
Figyelt kérdés
Mindig is hittem bennük és idézni is nagyon szerettem volna, de mióta nézem az InuYasha c. animét, szeretnék egy olyan helyes, cuki szellemet /félig szellemet idézni, mint amilyen ő! De az is érdekelne, hogy hogyan léphetek át egy olyan világba, ahol szellemek, kísértetek, stb. vanna!2015. márc. 7. 07:15
1/12 anonim válasza:
Sehogy nem tudsz szellemet idézni,mert szellemek nincsenek,nem is voltak,és nem is lesznek soha.
Beteg emberek bezárt világukban képzelődnek,akiknek a sárgaházban a helyük.
A mindenapos,aktív élettel kell együtt élni,ahol reggel felkel az ember,végzi a dolgát,és a társadalom hasznos,normális tagja,ahol egészséges a gondolkozás,a cselekvés,és nincs gyerekes,beteg,álomvilág.
Nem tudsz semmilyen világba átlépni,maximum,ha elutazol Afrika közepére repülővel,meg terepjáró autóval egy bennszülött törzshöz,az lehet hogy más világ,de ott sincsenek szellemek.
2/12 anonim válasza:
Szerintem a kérdező sem gondolta komolyan, csak kíváncsi a reakciókra.
3/12 anonim válasza:
Hidd el. Nem lesz jó a vége. Szellemek nem jatekok. Inkább találj más hobbit
4/12 A kérdező kommentje:
A regényt nem olvasom el, komolyan gondoltam, és teszek rá, hogy nem jó ötlet, és ez nem ,,hobbi''! Ha nem írod le, hogy kell idézni, nem érdekelsz!
2015. márc. 7. 10:46
5/12 anonim válasza:
Szellemet idézni:beszivsz.
Félszellemet idézni: félholtra vernek mert nem fizeted ki a drogot:D
6/12 anonim válasza:
Cuki szellem nem létezik édezem. A szellemek többnyire láthatatlan és veszélyes.
7/12 anonim válasza:
ne csináld, lehet, h vmi veszélyeset idézel meg
8/12 A kérdező kommentje:
Ti nem tudtok olvasni?! (-_-)
2015. márc. 7. 20:33
9/12 anonim válasza:
Ha nem tudnánk olvasni akkor nem tudtuk volna elolvasni a kérdésedet. Sem válaszolni. Egyébként a wiccás weboldalakon találhatsz ilyen szellemidézéséket.
10/12 Ryuuzaki válasza:
Először is be kell szerezned valamit, ami közel állt valakihez, aki már halott, vagy fognod kell magadnak egy szellemet - lásd: [link] - majd Ouija táblával tudsz vele beszélni. Sajnos semmi garancia nincs arra, hogy "jó" szellemed legyen - simán lehet egy 97 éves nyanya, aki mániákusan ellopja a papucsaid, vagy egy kamion által elütött neonáci, aki fenntart éjjel és széttépi az összes papírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!