Hogyan kell szellemet idézni?
Figyelt kérdés
A koleszban szeretnénk szellemet idézni de nem tudjuk hogy hogyan kell!tudnátok nekünk segíteni?weblap címeket is elfogadunk!előre is kösz!2009. nov. 16. 14:57
1/6 anonim válasza:
Sokat isztok, valaki beöltözik egy fehér lepedőbe, és kész.
2/6 anonim válasza:
szerintem ti csak ne akarjatok szellemet idézni.veszélyes
3/6 anonim válasza:
A temetőben ki kell ásni a tetemet, hogy szerezzetek belőle egy darabot, ha valaki eltette egy testrészét(hajtincs, fog, akármi), akkor persze ezt nem kell. Ezután teliholdkor ki kell folyatni egy bárány vérét(1 liter kell), ebből 1m-es átmérőjű kört rajzolni, bele pedig pentagrammát. A pentagramma csúcsai a körvonalon legyenek, ezekre a pontokra egy-egy gyertyát kell rakni. Ha ez megvan, akkor egy ezüst tálba tesszük az illető maradványát, egy nyúllábat, egy cseppet a bárányvérből, 1 fekete üröm gyökerét, majd mindegyikőtöknek egy-egy csepp vérét, aki az idézésben részt vesz. Ha ez meg van, akkor meg kell gyújtani a keveréket, és a szellem megjelenik. Ajánlatos sóból körvonalat szórni a pentagramma köré, nehogy bajotok essen, ugyanis a són a szellem nem tud átjönni. Ha félltek, hogy a szél elfújja a sót, kenjétek be a földet ragasztóval, és arra szórjátok a sót.
4/6 ToXeN válasza:
Azért ne lepődjetek majd meg ha semmi nem fog történni...
5/6 anonim válasza:
Szerinted melyik tudomány foglalkozik szellemidézéssel? Mert ez itten a tudomány rovat.
6/6 anonim válasza:
" ... szeretnénk szellemet idézni ... "
Ugyanúgy, mint bárki mást:
Meghallgatod amit mond, majd az általa mondottakat idézőjellel kiegészítve leírod :P
Ügyelj a pontosságra, idézni szó szerint illik! Ha nem a teljes szöveget idézed, tegyél elé és mögé három három pontot ahogy én tettem a Te "idézéseddel" :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!