SÜRGŐS SEGÍTSÉG!? (karmolások)
Barátomon 2-3 napja karmolások jelentek meg. Akkor a kézfején, most a combján. (A combján ma történt délután, mikor farmerban(!) aludt mellettem. És az én kezem nem akkora mint a karmolás).
Beszéltem már ismerősökkel. Szóbajött az újdonsült TALÁLT nyuszim, amit körülbelül egyidőben költöztettem be a szobámba.
Pörkölt az! Vagy a hugaid rájárnak D.-re! Nem értem a kérdést:(
Nyomi.
Kicsit eltévedt.
Amúgy ezt a viccet én is elsütöttem de mikor megmutatta és nagyobb maga a karmolás mint az én egész kezem..
Sebes karmolás? Inkább kidudorodik vagy behorpadt a bőr?Elmúlt már? A karcolás hogy néz ki pontosan? Milyen "vonalak" vagy ívek és mennyi, milyen irányban?
Képet tudnál küldeni róla?
Hogyan vettétek észre a karcolást?
A nyuszid hogy mászhatott a farmerébe?
Nem csak így akar lenyűgőzni? Szerinted veszélyt jelenthet rád a barátod, ha igen, miért?
A kezén, sebes, vörös, mint akit megkarmolnak. Először csak horzsolásszerű.
A lábán horzsolás szerű, térd fölött es fentebb sebesebb, mélyebb. Képet tudnék. Van róla.
És úgy hogy égett neki utána.
A farmerben nem volt valami, vagy a farmer nem olyan, hogy könnyen ilyet csinál?
Esetleg máshol megkarmolta magát vagy lehorzsolta magát, csak nem vette észre.
Esetleg álmában is megkarmolhatta magát.
Nem hiszem, hogy bármitől és félnetek kellene. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!