Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Segítség a szomszédom szelleme!?

Segítség a szomszédom szelleme!?

Figyelt kérdés
Pár hete halt meg a szomszédom(férfi),hát nem akarok egy halott emberről rosszat írni mondjuk azt, hogy pont az ő fajta emberek szoktak visszatérni.Én eddig nem hittem a szellemekben de érzem hogy itt van furcsa hangokat hallok...Én utánakerestem és úgy tudom hogy a szellemek a házakhoz kapcsolódnak ahol meghaltak DE a telek el van osztva a, b, c,-re mi középen a b-be lakunk a szomszéd az a-ba lakott. Mostanába egyre gyakrabban megy el az internet (kábeles) és a szomszédéknak a c-seknek is elmegy a mobilnet.Amúgy a só az tényleg jó ellenük?És valami tanács?

2015. febr. 10. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Látom nézted azt az idióta odaátot te is...
2015. febr. 10. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem szellem, csak technikai hiba.
2015. febr. 10. 20:45
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Ha szórakozol akkor jobb szórakozást is találhatnál, ha komolyan ezeket tapasztalod, akkor irány a háziorvoshoz és ő majd beutal a megfelelő helyre, ahol gyógykezelni fognak.
2015. febr. 10. 20:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Szentelt gyertyát gyújts meg, az nem engedi be a házba.
2015. febr. 11. 01:50
 5/10 anonim ***** válasza:

3. ne haragudj, de ezen jót nevettem. Menjen el az orvoshoz, mert ilyeneket tapasztal? Hogy elmegy a net? Nem utalná be az orvos sehova, csak elküldené az internetszolgáltatóhoz...:D

Amúgy kérdezõ, ha ennyi az egész, hogy elmegy a net az még semmi extra, légköri viszonyok, vagy túl sokan használják a hálózatot, ilyesmi. Nálunk is gyakran elõfordul, napokig jó a net, aztán meg alig lehet használni.

2015. febr. 11. 07:42
 6/10 volus ***** válasza:
Ez a net dolog érdekes. Nekem mikrohullámú net van. Nagyon ritkán néha gondolkodik, hogy mi legyen meg szakad,vagy nem. Olyankor a falon lévő poszterek közül valamelyik egy minimálisat megmozdul. Nagyon furi. Nem előtte,nem mondom hogy valami előtte lezajlik,hanem közben,amíg ez a néhány másodperces gondolkodás tart.Értelmes választ még én sem találtam rá. Mikroföldrengés lenne,akkor max a kábeles netet érdekelné,de ez nem az.
2015. febr. 11. 10:40
 7/10 anonim ***** válasza:
A fűtésből származó, felszálló meleg levegő mozgatja a poszteredet. A mikrohullámú net meg nem egy 100% megbízható dolog, teljesen természetes hogy néha megáll egy kicsit.
2015. febr. 11. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:
3-as, a gyógyszer nem old meg semmilyen problémát, csak elfedi azokat...
2015. febr. 11. 15:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Állította a kérdező a kérdésében hogy furcsa hangokat hall és nem arra gondltam amikor orvost javasoltam, hogy "elmegy a net"... Egyébként is olyan fura a kérdés megfogalmazása.
2015. febr. 13. 11:12
 10/10 Dolores55 válasza:
Hát ezen jót röhögtem... lehet a túlvilágon netezni akar az elhunyt szomszédod és viszi a hálót? :)
2015. márc. 8. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!