Apósom szelleme volt?
De, direkt odaültem mellé és csodálkoztam magamban hogy mi ez a szellő :P
Mindegy, én tudom hogy ő volt, nem is értem minek írtam ki ide a kérdést. Sajnos már jó pár hete nem érzek semmit, sajnálom hogy már nincs velünk :/
Nem, nem az aposod szelleme volt. Az agyad jatszik Veled, semmi mas. Ertheto, mivel nagyon szeretted ot es egyelore nem sikerult elengedned, belenyugodnod, hogy tavozott kozulunk.
Nyugodjek bekeben!
Miért ne lehetnének szellemek? Ki bizonyította be hogy nincsenek? Ennyi erővel lehetnek is. Mindegy, köszi mindenkinek, ha csak beképzeltem akkor is jó érzés azt gondolni, hogy még pár napig velünk volt.
Mondjuk kíváncsi lennék arra mit mondanátok hogy egyik ismerősöm öccse meghalt és egyszer csak azt látja hogy a 3 éves fia bámul felfele a létrára és kiabálja a meghalt testvére nevét és mondja neki hogy gyere le, gyere játszani velem. Gondolom ő is képzelődik... Mindegy, én hiszem hogy vannak de meggyőzni nem szeretnék senkit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!