Ti szoktatok olyat érezni, hogy valami védőangyal féle segít és óv titeket?
Figyelt kérdés
Én szoktam, különösen akkor, amikor hatalmas bajok súlya alatt roskadozok. Egyszer csak jönni szokott a segítség. Olyanor valami megmegyaarázhatatlan túlvilági nyugalom is megszáll. Ez csodás. Honnan jön ez?2015. jan. 10. 00:39
1/7 anonim válasza:
Vagy a szerevezeted védekezik a stressz ellen, vagy már teljesen kimerült a stresszhez, vagy az önmagad bűntetése örömmel tölt el.
Más ötletem most nincs...
Arra gondoltál már, hogy angyalföldre látogassál, hátha ott van a paradicsom?:)
2/7 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=KTeO_vr0hGE
Fantasztikus :P
3/7 anonim válasza:
Ha vannak védőangyalok, akkor jó xarul végzik a munkájukat.
4/7 anonim válasza:
Persze!
De nem "xarul" végzik a munkájukat mert ilyen szó nincs, hanem az ilyen moslék emberek közelébe nem mennek.
5/7 anonim válasza:
Igen.Ez is olyan dolog, hogy van aki képes ezt észrevenni, megfigyelni, érezni az életében és van, aki nem.
6/7 anonim válasza:
Isten próbáknak tesz ki minket, de kiutat is ad. Általában akkor mutatja meg hatalmát és nagyságát, amikor leginkább összetörünk és nagy szükségünk van rá. Olvasd el a Bibliát és mindenre választ kapsz :)
7/7 anonim válasza:
Igen, ritkán nagy szükség esetén érződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!