Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek védőangyalaink és...

Léteznek védőangyalaink és démonjaink?

Figyelt kérdés

Egyik hajnalban(nem voltam álmos,stb) felnéztem a villanyra(full sötét volt a szobában) valami paralelogramma alakú fénylő valami volt a villany és a fotel közt, és 3x láttam egymás után egyre nagyobban, majd másnap beszéltem tesómmal és ő is látta ugyanezt.

Pár nap múlva beszéltem a suli hittan tanárával és azt mondta nyugodjak meg (XD)

Majd pár hét múlva újból hajnal(ugyanúgy fullon ébren voltam) valami zajt hallottam az ágyam mellett lévő éjjeliszekrény felől, odanéztem és valami macskaszerű fekete volt ott (holdfény besütött,fullon érte a holdfény az éjjeliszekrényt), akkor megijedtem de kajak, mert az a valami mozgott..

Másnap beszéltem tesómmal és egy b.nőmmel is..

Tesóm id hallotta a zajt, b.nőm szerint biztos egér volt,mikor nincs egerünk (XD)

Vajon mi lehet ez????

2013. jan. 28. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de sokat nem tudok róla mondani.
2013. jan. 28. 17:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kóbor macska ami szalámit evett. A szalámik gonoszak.

Gipsz Jakab

Csakra- és Démonszakértő

2013. jan. 28. 22:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja szalámit mi?XD Meg, hogy kerülne egy kóbor macska pont az éjjeli szekrényre? Az ablak a házunkon olyan helyen van ahová macska nem tud felmászni..
2013. jan. 29. 06:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyébként voltak még ehhez hasonló "tapasztalataim", de azok inkább valami démonhoz vagy szellemhez köthető.
2013. jan. 29. 07:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Na és egy démon hogy kerülne az éjjeli szekrényre?

Gipsz Jakab

Csakra- és Démonszakértő

2013. jan. 29. 17:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Én tudjam?:D
2013. jan. 29. 17:46
 7/7 anonim válasza:
Léteznek persze.
2013. febr. 13. 13:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!