Szerintetek vannak az embernek vedöangyalai?
VédőangyalaI??
Egy nem is lenne elég - már ha lenne?
Több védőangyal léte esetén hogyan lehetne eldönteni, melyik hibázott?
Az ember "belemászhatna" bármibe, hiszen védőangyalainak az a feladata, hogy megóvják őt?
VANNAK!
Kisgyerek koromban a bomba ,lakásunk mellé esett.NEM rá.
1981 tavaszán egy Zil teherautón utaztunk kb.14-en. Az autó egy árok egyik partján fékeződött,majd,fának ütközött.A fán túl 80cm.-re valami szakadék-féle volt.Nem tudom hányan maradtunk volna életban annak alján ha a fa nincs ott És egyáltalán...? Az eset Szépalma és Kerteskő közt volt kb.középen Zirctől 12 km-re.
Örülnék ha nem válaszolna az akinek se tudása,se tapasztalata nincs a témában
Itt majdnem abbahagytam,de most jön a java! Néhány hónappal az eset előtt álmomban négy nőalak,négy angyal jelent meg álmomban oly szorosan egymáe mögött hogy testük,mely oly vékony volt mint egy pamutfonál,összeért-
Arcuk nagysága,mint általában, szépsége nem figyelemfelkeltő,de akkor jóság áradt tőlük felém,hogy oda akartam menni."Mondták""Nem jöhetsz ide" Látták rajtam,hogy ez nekem nagyon rosszul esett,vigasztalásul,s talán magukat is kiigazítva "Mondták":"Még nem jöhetsz ide" Megvígasztalódtam. Álmomban is,ébrenlétben is.Gondolva:"Ha még nem... Egyszer majd csak-csak."
Itt nem írhattam neveket,de ha valakit érdekel privátban írhatok néhánynak néhányat.
helyesbítés: akkora jóság....
Nem csak ez a két eset volt életemben mely meggondolkoztatott,s végeredményt is adott,bár nem sok,de néha van úgy hogy magamban rádöbbenek:Jéé ez is volt.
Nem szándékom kekeckedni, de mi közük a védangyaloknak az ott lévő fához?
Nem ők tették hirtelen oda.
Miért nem akadélyozták meg a jármű fának-menését?
Talán hozzászoktál,hogy a sűltgalamb a szádba repűl.Olyasmi is van ebben a világban,hogy gondolkozni.
Félek megkérdezni,de hát nincs más lehetőségem....Mit "gondolsz" ha soha nem lettem volna életveszélyben,akkor is megtapasztaltam volna Isten erejét?
Jaj most látom csak,hogy a neved: de butus.
felejtsd el amit kérdeztem.
Léteznek szellemi segítők.
Ha a szellem a halál után nem maradt a földön "bolyongóként",hanem vagy magától vagy más által el lett küldve a mennybe, vissza jöhet neked segíteni.
(Ha mondjuk nem kell rögtön újászületnie, valakit még így is úgy is meg kell várnia pl. )
Ha bolyongóként marad itt csak energiát szív inkább mint segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!