Segitség, mi lehet ez?
3an lakunk csajok a koliszobában. Én már szeptember óta tapasztalok furcsa, nehezen megmagyarázható dolgokat, de nem igazán szoktam róla beszélni.
Januárban kezdett eldurvulni a helyzet, amikor visszajöttem a téliszünetről.
Minden este rossz érzéssel feküdtem le, nem éreztem magam biztonságban.
Egy este már az ágyban voltam, amikor hallottam, hogy valaki kinyitja az ajtót (amit én bezártam), léptek zaja, majd megállt az ágyam mellett. Annyira féltem, hogy nem mertem megfordulni. Egyszerre fáztam és volt melegem, teljessen leblokkoltam, mozdulni se mertem. Ez még megismétlődött pár alkalommal.
Egyszer éjszaka feszülten ébredtem. Mindig a fal felé fordulva alszom el, ám ost az ajtó felőli oldalon ébredtem.
Az első, amit megláttam, az egy kb 2 méter magas, emberszerű árny volt a fehér falon. Kishiján sokkot kaptam. Amikor észrevett, végig szaladt a szobán a fal mentén, majd eltűnt a falban. Annyira megijedtem, hogy rámtört a sirás.
Legutóbb lefekvéshez készültem, olyan hangra lettem figyelmes, mintha a szobában mindenütt faliórák ketyegnének. Hogy elnyomjam a zajt és megnyugtassam magam, bekapcsoltam a zenét. Amikor végre csend lett, bebújtam az ágyba, de pér perc múlva ismét zaj, koppanások az ágy melletti falból, minden iránybóol, másodpercenként egy. A szoba üres volt. Ez igy ment kb 1ö percig, majd halkult és csökkent, mégnem teljesen elhallgatott.
Minden eset idején egyedül voltam. Nem meséltem senkinek.
Pár napja a barátonál töltöttem a hétvégét. Még haza sem értem, mikor a barátnőm, akiről köztudott, hogy nem hisz semmi ilyesmiben, halálra rémülve mesélte, mit tapasztalt a hétvégén.
Az ő szobája az enyém mellett van. Mondta, hogy egyedül volt a szobában. Először ő is koppanásokat, kaparászást hallott a falból. Nem értette az okát, de próbált nem figyelni. Ezt követően zajok szűrődtek ki az üres szobából. Elsőre azt hitte, én érkeztem meg, de a hangok nem pakolászásra hasonlitottak. Elmondása szerint zörejek és morgás.
Áthivta egy barátját, aki szintén fura zajokra, és negativ légkörre panaszkodott.
Amikor aludni indult, ugyanazt tapasztalta, amit én. Ajtónyitás, léptek, valaki megáll az ágy mellett, nézi, majd kimegy.
Kiment a fürdőszobába lenyugodni kicsit, ekkor azonban meglátta az árnyat. Ugyanolyannak irta le, mint amilyet én is láttam.
Mi lehet ez?
Hát,ha ez tényleg igaz,akkor elég para.Lehet hogy egy szellem..
Bár én nem hiszek az ilyenekben,de attól még lehetnek..
Jó lenne ha nem lenne kamu a kérdés.
Amúgy érdekes. Ez már szellem lesz, nem lehet belemagyarázni semmit. Nem csak egy ember látta, hanem visszaigazoltátok egymásnak ugyanazt, amit a másiknak amúgy nem említettetek.
Szívesen beköltöznék hozzátok, hogy én is lássam :D Direkt várnám az estét.
Nekem ilyen para dolgok egy nyári táborban történtek. Mindíg kopogtattak az ajtón, mindenkihez 4-szer, minden második éjjel.
Meg el is tűntek dolgok, hangokat is hallottunk..nagyon durva volt. Aztán szóltunk a tanároknak (mert ugye iskolai tábor volt) és aztán kiderült, kik voltak, csak valami hülyék csinálták poénból. Szerintem szóljatok a tanároknak, KAMERÀZZÀTOK BE A SZOBÀT, hátha kiderül vmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!