Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemidézés? Segítség kéne!...

Szellemidézés? Segítség kéne! Tudtok jó tippeket?

Figyelt kérdés
Fiatal fiú vagyok, tudom hogy túl fiatal, nem kérek ilyen kommenteket! Nagyon érdekel a szellemidézés, de semmit sem tudok róla. Sokat olvastam ez ügyben, és asszem értem, de segíts3gre lenne szükségem. Thdnátok írni jó tippeket? Esetleg személyes tapasztalatokat? Előre is köszönöm!

2014. dec. 5. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi egyszer ideztunk a barataimmal.

Egy A/3-as lapra felirtuk az angol ABC betuit, szamokat 1-10, azt hogy yes es no, meg h man woman.

Raraktunk egy poharat es azt mondtuk h jelenjen meg a holt lelek (egy konkretat ideztunk de nem mondanam el hogy ponrosan kitert hosszu) Kerdeztuk h itt van-e es a pohar lassan racsuszott a yesre. Egy csomot lerdeutunk de meg az eset utan jonappkig durcsa dolgok tortentek ugyhogy nem ajanlom. Sorry a hibakert.

2014. dec. 5. 22:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. dec. 5. 22:45
 3/7 Legoman ***** válasza:
Ne idézz szellemet! Soha, de soha nem szabad őket háborgatni. Jó dolog még nem sült ki belőle. Ha nem vagy tisztában a veszélyeivel és azok kivédésével, akkor ne csináld. Ez nem játék!
2014. dec. 6. 09:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Függetlenül attól, hogy nincsenek idézhető szellemek, ne próbálkozz!

Nem tudhatod, hogy a hívott helyett rossz szándékú jön-e és majd írhatsz ide, hogyan lehet megszabadulni tőle/tőlük!

2014. dec. 6. 22:39
 5/7 Karesz6969 ***** válasza:
Kérdező...Legoman-nak teljesen igaza van amennyiben csak olvasgattál róla - mindenfélét - és nem beszéltél komoly "szaktekintéllyel" ezen a téren ki ne próbáld még akkor se ha úgy gondolod, hogy fog menni....nem fog és marhára pórul is járhatsz.
2014. dec. 12. 18:31
 6/7 anonim ***** válasza:
49%
Kicsit késve reagálok erre a topikra, de kérlek semmi esetre ne próbálkozz ezzel!Ezek a lények valósak AKÁRKI AKÁRMIT MOND, és gonoszak!Van egy nem látható világ ami körülvesz,materialista emberek soha nem fogják elismerni mert fizikai törvényekkel nem bizonyítható de attól még létezik.A megidézett lények NEM a meghaltak lelkei még akkor sem ha ők ezt állítják magukról, mert hazudnak hogy félre vezessenek!(ui. nem csak tárgyakat mozgatnak hanem beszélhetnek és alakot is ölthetnek,legtöbbször fekete csuklyában de felvehetik egy halott rokonod,ismerősöd képét is,de attól még semmi sem változik).Ezek démonok.Azt akarják hogy átvegyék a lényed és a szellemed feletti irányitást az által hogy megszállnak.De erre csak te adhatsz nekik engedélyt az által hogy megnyitod magad a sötét szellemvilág előtt, pl. hogy megidézed őket.Ezért kérlek ne tedd!(ez egy nagy téma, nem tudok itt mindent kifejteni). Ha már megtetted, akkor is van megoldás.Egy igazán használható út van arra hogy visszatakarodjanak oda ahonnan jöttek.(már látom hogy most sokan bolondnak fognak nézni azért amit most mondok de engem ez nem érdekel. Azért teszem hogy segithessek azoknak akik nem tudnak tőlük megszabadulni).Jézus Krisztus nevétől rettegnek! Tapasztalatból mondom! Az Ő nevében el fogod őket küldeni.Parancsolj rájuk ebben a névben.De a legjobb ha megelőzöd a bajt és meg sem próbálkozol azzal hogy megidézed őket.De te döntessz..
2015. ápr. 26. 10:33
 7/7 anonim válasza:
45%

Ne hogy idezz!!!!!!!!!!!

-radszall a szelem nagyon ritkan sikerul egy ijen idezes

-nem fog bekenhagyni

-a barataimmal is probaltuk de nem mondom el mert meg megcsinalod

-annak a kovetkezmenye az lett hogy egy hetig nem tudtunk alluni a szellem ami nem biztos hogy rossz volt fojton bezzgetett es nem hagyott beken aztan vegul megkertem hogy menjen el es azota nem bezget JO FEJ VOLTde nem minden szellem ilyen:)

2015. máj. 6. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!