Mi a szellemidézés, vagy a démonidézés (sátánidézés) között a különbség?
Figyelt kérdés
Mit kell máshogy csinálni, ha szellemet vagy a Sátánt (vagy egy démont) akarok megidézni? Le tudnátok írni mindkettőnek a menetét?
(Nem, eszemben sincs megidézni, csak a történetembe kell az infó.)
2014. aug. 28. 13:53
1/5 anonim válasza:
A kettő teljesen más dolog, Démon idézéshez védőrúnás kört kell készítened ami megvéd. Szellemidézés meg ártalmatlan dolog amikor valakinek a lelkét idézed meg, hogy beszélgess vele.
2/5 anonim válasza:
A sátán nem egy konkrét lény, inkább elnevezés, és nem lehet megidézni. A démonokat általában nem érdekli az idézősdi, ha jönni akar, anélkül is jön, és nem érdekli te mit akarsz. A szellemidézés sokkal általánosabb, általában azzal próbálkoznak a téma iránt érdeklődők, aztán vagy becsapják magukat, vagy tényleg jön valami, amivel nem tudnak mit kezdeni.
3/5 anonim válasza:
hittan tanárom azt mondta hogy nem szabad ilyenekkel szorakozni... nem tudjátok milyen erökkel nézhettek szembe.. és én nem is tudom mit higyjek.. egyébként én nem hiszek az ilyen szellem démonuzés stb de most itt gyakorikérdéseken olvasgattam pár sztorit.. nem tudom mit higyjek sok ember csak ki találja.. azt engem fosatnak be.. xD vagy nem tudom
4/5 A kérdező kommentje:
3# figyelmedbe ajánlom a zárójeles részt :)
2014. szept. 15. 17:54
5/5 anonim válasza:
Szellemek=démonok.Egy és ugyanaz!Jobb ha ezzel tisztában vagy.Nem számít ki mit mond.A halottak lelkei nem térnek vissza.Ezek mind ugyanazok a démonok, csak felvehetik a halott személy alakját és beszélhetnek is.De ez csak azért van hogy félrevezessenek.Teljesen mindegy mit mutatnak magukból vagy mit mondanak.Gonosz, hazug lények egytől egyig.A hazugság az egyik legfőbb jellemvonásuk.A Sátán szolgálatában állnak.Ő a legnagyobb és legerősebb gonosz szellem, de már le lett győzve.Jézus Krisztus győzte le és az ő nevétől rettegnek a szellemek (démonok)! Tapasztalat!Ez az amit ők (szellemek) nagyon nem akarnak hogy az emberek megtudjanak, mert egészen addig hatalmuk van a személy felett aki engedélyt adott nekik saját maga felett az által hogy megidézte őket, és ez után nem fogják békén hagyni addig amíg meg nem kötözik őket (szellemileg Jézus nevében), és vissza nem küldik őket oda ahonnan jöttek. De eszedbe se legyen megidézni őket SOHA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!