Hogyan lehet a túlvilágra juttatni a holtakat?
Kérem csak olyanok válaszoljanak, akik hisznek benne!
Tv-ben láttam régebben, hogy akik öngyilkosok lesznek, azok nem tudnak átkelni, és itt ragadnak. Beszéltek valamiféle...szertartásról(?) amivel át lehet őket segíteni.
Ebben kérném a segítségeteket.
Nem gondoltam hogy valaha akarok ilyet csinálni, de épp szóba jött az általam sosem ismert nagyapám, aki öngyilkos lett. Az okát nem tudni.
Az után hogy eszembe jutott amit hallottam erről, sajnálom, hogy örökké itt kell lennie.
Valamint ha megcsinálnám, ha adtok tanácsokat, mire kell nagyon figyelni, és mi a kockázata. És probléma lenne-e egyedül? Meg tudom-e kérdezni tőle, hogy miért tette?
Kit nevezel "holtaknak"?
A holttestnek a tűzben, krematórium vagy máglya (India, vagy pedig a földben a helyük. (Kivéve Tibetet, ahol az "égbe" temetkeznek)
.
Kérdésedből az derül ki, hogy te hiszel a lélek halhatatlanságában. Ehhez viszont tartozik az, hogy amint a testtel rendelkezőknek nincs helyük a már elholtak lelkei között, úgy a lélek a halál után a lelkek világába kerül/kell kerülnie.
Ha nem így lenne, az elholt lelkének "hazajárásának/visszajárásának" kötelezettsége nem az elhalt lelkének lenne büntetése, hanem a hátrahagyottaké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!