Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van a szobámban...

Szellem van a szobámban anyukám régen szellmidézett van hozzá közé?

Figyelt kérdés
Sajnos a lehetséges ok hogy régen a házunk helyén temető volt melletünk az is van szóval parázok a kistesóm egyfolytába azt kiabálja az emeletes ágyon "bácsi" és mostánába is ilyenekkel álmodok árnyakat látok stb.

#szellem #Démmon szellemidézés
2014. nov. 7. 06:15
1 2 3
 1/26 *Nekomimi* ***** válasza:
53%
Nézd, szellemek nem léteznek. Azért álmodsz ilyen dolgokkal mert félsz ettől az egésztől. Minél jobban félsz, annál jobban képzelsz be dolgokat. Én is temető mellett lakom, a szobámból kitekintve látom a sírokat de mive nem hiszek a szellemekben, soha nem tapasztaltam semmiféle furcsa dolgot. Régebben barátnőmmel éjszaka a temetőben sétálgattunk órákon át, akkor sem történt semmi fura. Nem kell félni ilyen dolgoktól, mert nem léteznek. A kistesód biztos látott egy embert az utcán aki megmaradt a fejében valami miatt, azért mondogatja azt.
2014. nov. 7. 06:44
 2/26 anonim ***** válasza:
26%
Ez azt jelenti, hogy a hülyeség öröklődik.
2014. nov. 7. 08:04
 3/26 anonim ***** válasza:
76%

Szelleműzést távkapcsolattal jutányos áron vállalok!

De az is elég, ha alaposan kiszellőztetsz néha. Biztosan kiviszi a huzat. Az én szellemtéseimnél bevált módszer.

2014. nov. 7. 09:55
 4/26 anonim ***** válasza:

<^> A legnagyobb hatalma saját magadnak van, saját magad felett. Te döntöd el, hogy mit engedsz meg. Nyomorult félelmet vagy, vagy szabadságot. Mások jobban tudják?

http://www.youtube.com/watch?v=KVwbnm3zEPc

2014. nov. 7. 10:25
 5/26 homo ludensz ***** válasza:
100%
Ahhoz hogy egy szellem(lélek) manifesztálódjon (anyaggá sűrűsödjön) olyan energiamennyiséget kellene elvonni a környezetéből hogy a hőmérséklet 0 C lenne nyáron is és a helységben lévők is abszolút lemerülnének. Tehát nem kiabálna az öcséd csak nézne mivel mozdulni sem lenne erőtök. Nagyon alapos indoknak kell lennie hogy egy lény odaátról átjöjjön és még ritkább az hogy láthatóvá tegye magát. A kisgyerekeknél még keveredik a valóság és a képzelet. Pld. látott valamit a tv.-ben és ő még nem tudja szétválasztani hogy az egy virtuális valóság és a szoba egy létező valóság. Itt is a régi temetők helyén lakóparkok vannak mivel felszámolták őket.
2014. nov. 7. 11:01
 6/26 Spilerke ***** válasza:
71%
Csodálkozol, hogy ilyesmit álmodsz, amikor ilyesmik járnak a fejedben? A kistesód nem szellemet lát, mivel nagy valószínűséggel szellemek nem léteznek, inkább élénk a fantáziája.
2014. nov. 7. 13:16
 7/26 anonim válasza:
58%
Szia! Bár sokan nem hisznek a szellemek létezésében kiábrándítok mindenkit hogy igenis létezik. A kis tesód meg valóban látja azt a bácsit, hiszen mint ahogy minden embernek kiskorában nyitva van a 3. szeme és lát olyat amit már felnőve nem... A szellemek nem bántanak lehet segítő szándékkal van melletted ne félj tőlük.. nem tudnak bántani...
2014. nov. 7. 13:36
 8/26 anonim ***** válasza:

Milyen az a segítő szándék, ami ijesztéssel kezdődik?

Mint a gyerekeknél: "csak vicceltem"?

.

A kérdéshez:

Akik a temetőben nyugszanak, azoktól nem kell félni!

Félni az élőktől kell.

Különben is, a szellemektől még annyira sem kell félni, mint Hófehérke gonosz mostohájától!

A kisgyerekek sokmindent látnak.

Látják a tündéreket is és félnek attól, hogy a hét törpe valamelyike eleszi előle a kedvenc ételét.

.

Már a kérdésed sem egyértelmű, egyszer azért félsz, mert felszámolt temető helyén van házatok, máskor azért, mert anyud valamikor szellemet idézett.

Bárhol van bárkinek háza, alatta mindig lehet eltemetve valaki.

2014. nov. 7. 13:57
 9/26 anonim válasza:
Nem ijesztgetek én senkit :) csak megírtam a tényt ami igaz... és valóban egy élő sokkal ártóbb szándékú, mint akik már nincsenek köztünk.. az én unokatestvéreim is látnak bácsit a szobában és mondták nekem, hogy szóljak a bácsinak, hogy ne nézze őket, mert nem tudnak játszani...
2014. nov. 7. 14:16
 10/26 anonim ***** válasza:
5-ös nálam manifesztálódott, de nem éreztem hideget, viszont valóban nagyon kimerültem.
2014. nov. 7. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!