Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van a szobámban...

Szellem van a szobámban anyukám régen szellmidézett van hozzá közé?

Figyelt kérdés
Sajnos a lehetséges ok hogy régen a házunk helyén temető volt melletünk az is van szóval parázok a kistesóm egyfolytába azt kiabálja az emeletes ágyon "bácsi" és mostánába is ilyenekkel álmodok árnyakat látok stb.

#szellem #Démmon szellemidézés
2014. nov. 7. 06:15
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
és az normális ha mozgnak a székek néha meg rám dől tükör nem hinném ez már ilyesztő :( pls
2014. nov. 7. 15:53
 12/26 Spilerke ***** válasza:

Hát, ha részegen tapasztalod ezeket, akkor normális. De csinálj róla majd egy felvételt, hogy híres legyél, te leszel az első, aki be bizonyítja a szellemek létezését sok sikert kívánok.

@homo ludensz, te meg ne szívj annyit.

2014. nov. 7. 16:47
 13/26 homo ludensz ***** válasza:

Multifiltert szívok tehát ez felől rendbe vagyok s alkohollal ki tudnának kergetni a világból.

Azt írom mindig amire a kérdés elolvasása után késztetést

érzek és igyekszem tárgyilagos maradni.

Nem ijesztgetek, ellenkezőleg inkább nyugalomra intem a kérdezőt. Akinek a gondolatvilágában csak az fér bele amit az öt érzékszervén át megtapasztal az is oké,neki ennyi a világ megismerhetősége. A kicsiny gyermekek látóképességéről egy külön tanulmányt is érdemes lenne írni viszont maradjunk a kérdező által feltett kérdésnél.

2014. nov. 7. 18:29
 14/26 Spilerke ***** válasza:

Az alábbi mondatodat mire alapozod? :

"Ahhoz hogy egy szellem(lélek) manifesztálódjon

(anyaggá sűrűsödjön) olyan energiamennyiséget

kellene elvonni a környezetéből hogy a

hőmérséklet 0 C lenne nyáron is és a helységben

lévők is abszolút lemerülnének."

Egy nagy troll vagy, aki nagyot akar mondani.

"Akinek a gondolatvilágában

csak az fér bele amit az öt érzékszervén át

megtapasztal az is oké,neki ennyi a világ

megismerhetősége."

A világ nem csak annyi. Vannak olyan dolgok, amiket nem látunk, de tudjuk, vagy feltételezzük, hogy léteznek, mint például a rádióhullámok, viszont ezek fizikai dolgok nem földöntúli jelenségek. Szóval az a lebutított verzió, hogy aki nem hisz a szellemek-ben, csak abban hisz, amit a két szép szemével lát abszolút téves, és abszolút csak a téged minősít ez a gondolatmenet.

Feltételezéseim szerint az embernek nem öt érzékszerve van, hanem hat, a hatodik érzékszerv lehet az előérzett. Ez az érzékszerv hasonló lehet, mint a pókoknál veszélyérzet.

2014. nov. 8. 05:45
 15/26 A kérdező kommentje:
figyeljetek nem szivok semmit meg semmi alkoholt.és amugy se tudnám felvenni kamerára mert azt mondják hogy elsötétül a kép
2014. nov. 8. 08:14
 16/26 homo ludensz ***** válasza:
Spilerke sosem volt célom nagyobbat mondani, például náladnál mert az igazán okos egyedek előtt megemelem a kalapom. Az ezoterikában kutakodtam évekig tehát kb. van elképzelésem az érzékszervek számáról mivel sokáig csiszolgattam azalatt míg mágiát és egyebeket gyakoroltam. Sok sok kudarc árán némi készségem lett a szellemvilág szemlélődése során. Örülök neki hogy te eljutottál az előérzet fogalmáig.Nekem lassabb volt a haladásom.Talán kevésbé vagyok fogékony csak kíváncsi érdeklődő.
2014. nov. 8. 09:17
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
kínáld meg törtkrumplival meg rántotthússal de VIGYÁZZ a rizset nem szereti
2014. nov. 8. 11:46
 18/26 anonim válasza:
Ne foglalkozz a válaszokkal kedves kérdező inkább írj nekem privit szeretnék neked segíteni!!!
2014. nov. 8. 12:43
 19/26 anonim válasza:
én nem igazán értek egyet az előbb kommentelőkkel.. a szellemek a negatív energiákból táplálkoznak. érzik hogy félsz tőlük, ezért még jobban inspirálnak téged erre hogy félj. a szellemek valójában megrekedt lelkek a két világ között. ha démon (rossz szellem) akkor lehet meg kéne próbálj valahogy kapcsolatba lépned vele, hogy megtudd valójában miért nem távozik. anyukádtól pedig jó lenne többet megtudnod, valójában idézett-e szellemet, és ez sikeres volt, mit tudott meg, látott e valamit. a szellemek folyamatosan körül vesznek minket, és a mi energiáinkból táplálkoznak, igazából ők belőlünk élnek. nincs fizikai erejük, maximum az elmédbe hatova tudnak irányitani, de ezt ne úgy képzeld el hogy "megszállnak" téged, hanem olyanokra kényszeritenek amit nem akarsz valójában, pl. kimondatnak veled dolgokat. amit te nem veszel észre. a szellemek különös lények. én ajánlom hogy keress fel egy médiumot mert néha ez nem játék. sok sikert:)
2014. nov. 8. 13:52
 20/26 anonim ***** válasza:
Utolsó,ezt honnan veszed ,h a negatív energiákból táplálkoznak? Én ezt nem támasztanám alá.
2014. nov. 8. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!